30 december 2006

Julen

er nu forbi her hos os. Ovenpå en rigtig hyggelig jul er julepynten nu pakket væk og juletræet står udenfor.

Og heldigvis var der en enkelt fiberrelateret julegave:


Det går fint med at strikke fra lager. Dette sjal nåede jeg inden jul - en gave:



Det er strikket af et ngl. 6-trådet strømpegarn (150 gr.) i løbet af en 2-3 aftener. Det tager - næsten - længere tid at spænde det op end at strikke det.

Eiffel er næsten færdig. Det sædvanlige mangler = ender skal hæftes og så skal vi have fundet et bånd. Den ser da sød interessant ud, ikke? Med lidt held og en masse overtalelse er det muligt, at der kommer billede med model i.


Og ENDELIG har jeg nået ærmegabet på Tivoli. Lange, lange omgange som var meget kedelige at strikke. Nu kan det kun gå hurtigere.

På pindene er også endnu et sjal i strømpegarn - jeg har tre nøgler tilbage og de ender nok som sjaler alle tre. Så tykke sokker kommer jeg aldrig til at bruge, så de bliver heller ikke strikket.

Til slut vil jeg ønske alle et rigtigt GODT NYTÅR!

09 december 2006

Nyheder

Jeg er skiftet til BetaBlogger. Det gik smertefrit, men der ser ud til at være en del, man lige skal have læst igennem. Det kommer nok - engang.

Denne har fundet vej til mig:


I sidste øjeblik blev jeg bange for, at den råhvide var for sart, så jeg fór ud og købte en blå i stedet - så kan jeg jo altid strikke den i den hvide også. Ellers er der masser af andre muligheder med den. Evt. Pyramide jeg har jo strikkekit liggende til den, men jeg er ikke vild med den sorte, så.....

Sådan kommer min til at se ud:


Jeg kan simpelthen ikke få det kamera til at tage billeder, der viser farverne rigtigt. Farverne er ikke så "kradse" i virkeligheden. Det er nogle lange omgange og jeg går lidt død i den med mellemrum, så der må lige noget andet på pindene også og så kom Knitty heldigvis på gaden og min datter faldt for denne med det samme:


Så jeg skal lige have lavet en strikkeprøve med garnet, der blev købt til hendes trøje. Hun får den aldrig strikket - der er kommet en kæreste til i mellemtiden og han er mere spændende end strikketøj!

Det er nu slet ikke så ringe endda, at hun ikke får den strikket, for jeg har meldt mig til "Brug af dit garnlager" og har valgt at tage 6 måneder i første omgang, så nu kan jeg få fornøjelse af det garn med god samvittighed. Jeg må jo så også igennem mit garnlager og det kan blive gevaldigt interessant.