10 november 2009

Frem og tilbage

siges at være lige langt, men det er det altså ikke, når man strikker/trævler op. Det er vel ingen hemmelighed, at det går langt hurtigere med at trævle op end med at strikke.

Og hvad skal det så betyde? Møbius’en er færdig, men den er så stram, at jeg føler mig som en snerpet kvinde fra det Victorianske London, når jeg tager den på! Jeg kan se, at andre har spændt deres ud, men jeg tror nu, at den bliver trævlet op og lavet om til enten Smoke Ring fra Spindlicity (jeg kan ikke finde et link, der virker) eller denne.

Første del af ballonkjolen er allerede trævlet op og jeg er startet forfra på en pind, der er et halvt nummer tykkere. Det skulle jeg selvfølgelig have gjort fra begyndelsen, men selv om jeg har strikket i frygteligt mange år, så stopper jeg stadig fingrene i ørerne, når min indre stemme prøver at fortælle mig, at det ville være smart liiiige at tænke sig lidt om! Jeg vil åbenbart ikke tage ved lære :-)

Forbrydertrøjen har for øjeblikket et pitstop i København, inden den forhåbentligt fortsætter til en vintersæson i Alperne. Billede nåede vi ikke at tage, inden mellemste fik pakket kufferterne. Jeg satser på, at hun på et eller andet tidspunkt sender et billede af sig selv i trøjen med masser af sne i baggrunden.

Rundstykke er overhovedet ikke blevet motioneret – og så har der jo heldigvis heller ikke kunnet gå noget galt med den :-)

Billeder følger nok på et eller andet tidspunkt.

01 november 2009

Det går HELT galt!

Jeg er mere eller mindre gået helt amok med at starte nye ting op. Forbrydertrøjen er dog helt færdig – monteret og vasket. Billede følger, når modellen er klar til at blive fotograferet!

Eftersom både Pyramide og Forbrydertrøje var helt færdige, syntes jeg jo godt, at jeg kunne begynde på noget nyt! Det gav mig så lidt hovedbrud, for jeg har flere kits liggende, som jeg gerne vil i gang med.

Jeg startede op på Rundstykke af Bente Geil. Efter de første omgange, som var ved at tage pippet fra mig, kører det derudaf nu. Hm, men jeg havde jo også Ballonkjolen af Karen Noe liggende i uld. Man kunne vel godt lige tage et par pinde på den også, ikke? Som tænkt så gjort! Mere følger om begge senere.

Min søster og jeg plejer hvert år at strikke med på Mystery Stole, men i år har Melanie ikke haft tid til at køre en KAL. Nu er det jo en gevaldigt hyggelig tradition, vi har fået indført, så i stedet er vi i år med på Wollklabauters KAL. Så stod jeg der og manglede noget garn ikke? Ergo kom denne i fredags:

IMG_0207Meget hurtig ekspedition fra impaZ (og læg lige mærke til de flotte sommerfugle!). Garnet var på tilbud og af hensyn til fragten, syntes jeg, at jeg var nødt til at købe lidt ekstra :-)

IMG_0208Lige godt 200 gr. af hver farve. Begge fed er vundet op (jeg skal hilse og sige, at der er rigtigt mange m i sådan et fed) og jeg er i gang med første Clue, som kom i går.

Det slutter desværre ikke her. På Webstrik blev der postet et link til en Moebius KAL i Zauberball. Jeg meldte mig til med det samme, men tog så lige et virkelighedschek og blev enig med mig selv om, at jeg hellere måtte vente med at starte på den. Opslagningen så lidt bøvlet ud, hvilket hjalp mig til at droppe den. Til morgen kom jeg så i tanke om Cat Bordhi og måtte da lige se hendes video om Moebius opslagning. DET skulle jeg nok ikke have gjort, for nu har jeg fundet Zauberball frem. Fordelen her er, at jeg jo allerede har garnet :-)

Nå, men jeg må hellere komme i gang med at strikke! God søndag.