24 januar 2011

Jeg må tilstå

at det nok er min skyld, at håndboldherrerne ikke spiller helt op til deres bedste lige nu. Under de 2 allerbedste kampe de har spillet, strikkede jeg disse:

IMG_0585

De ser lidt brede og korte ud, men de passer rigtigt fint.

Nu kan jeg jo godt se, at hvis Danmark skal i semifinalen og finalen (!), er jeg simpelthen nødt til at strikke et par mere. Og det gør jeg da gerne for at få en andel i en VM-guldmedalje Smiley, der blinker

23 januar 2011

For rigtigt mange år siden

da jeg for alvor fik øjnene op for først Vivian Høxbro og siden Hanne Falkenberg købte jeg Profil. Der var ikke så mange farver at vælge imellem, men det var heller ikke det, jeg gik mest op i. Det var de finurlige måder at strikke trøjer på, som lokkede mig helt vildt – og det gør det stadig. Profil blev strikket og hvor den endte, kan jeg simpelthen ikke huske.

Da så vinteren valgte at slå til ret tidligt på efteråret, fik jeg virkelig lyst til en trøje med rullekrave og jeg kom i tanke om Profil. Nu er der jo ikke så langt fra tanke til handling her, når det gælder opstart af nyt strikketøj, så der blev hurtigt fundet garn frem. Det er ikke en hurtig sag at strikke, men for nogle dage siden så den sådan ud:

IMG_0577

Hm, det billede siger egentligt ikke ret meget om hverken trøjen eller farverne, men det er ryggen og et ærme. Jeg er kommet noget længere nu, så et bedre billede skulle gerne snart kunne komme!

18 januar 2011

Nå, men

jeg må da hellere se, om jeg kan få pustet lidt liv i bloggen igen.

Hverdagene er begyndt at ligne sig selv, så nu skulle der gerne blive lidt overskud igen.

Vi starter i det små. Jeg har strikket to par pulsvarmere efter en gratis opskrift, der fulgte med et Hanne Falkenberg kit. Det, der lige fangede mig, var, at selvom der er strikket “tommeltot” på, skal man ikke sidde og fifle med få masker på mange pinde. Pulsvarmerne er strikket sidelæns, så “tommeltotten” er lavet med forkortede rækker. Smart!

IMG_0575

Dette par er ikke strikket helt efter opskriften. Det “originale” par er forsvundet i øjeblikket. Kan simpelthen ikke finde dem. De ser ikke videre kønne ud, som de ligger der, men de er altså pænere i virkelighed. OG så er de varme og det var sådan set også planen med dem.