30 september 2011

Meget underligt

Jeg har virkelig haft problemer med at kommentere på andre blogs. Nu har jeg så fundet ud af, at det åbenbart kun er nogle, som jeg ikke kan få lov at kommentere på. Her kan jeg godt og her kan jeg ikke. Meget underligt!

Onsdag var jeg i en af de lokale biografer og spottede en rigtig lækker cardigan. Jeg nåede ikke at få fat i ejeren inden filmen og blev enig med mig selv om, at det kunne jeg da nå efter filmen. Men, men, men vi er 5 afsted og det medfører jo altså en del snak, så jeg glemte det. Jeg har søgt overalt, men ikke fundet den og nu er det jo sådan, at det man ikke kan få, vil man allerhelst have Smiley, der blinker

Hvis der er nogen, der “kender” en cardigan i A-facon, hvor bærestykket er strukturstrikket i retriller, perlestrik el. lign. og “underdelen” er glatstrikket med 2 kiler (tror jeg) på bagstykket med hulmønster og 1 på hvert forstykke, så hører jeg meget gerne om det.

Jeg kan godt selv lave et mønster, men man er vel doven, så…..

Ellers medførte et besøg i Silkeborg (tænk sig, der er hele 3 garnbutikker i Silkeborg!), at jeg opdagede Regia Lace og et par nøgler måtte simpelthen med hjem. Det var ikke planen, at der skulle slåes op til noget nyt, men det sprang på pindene næsten helt af sig selv:

IMG_0677

Beklager, at farverne er så svære at se. Regia har lagt et mønster ud på deres hjemmeside, men jeg er stadig vild med faconen på Magelhaes, så jeg laver da et mere – selvom jeg er lidt i tvivl om, hvordan hulmønsteret kommer til at virke i garn, der skifter farve.

Rigtig god weekend.

28 september 2011

Kanske

man skulle forsøge at sparke lidt liv i bloggen. Der er skrevet en del blogindlæg i mit hoved, men det giver jo ikke liv på bloggen.

Jeg har startet rigtigt mange ting op og er nu nået dertil, hvor jeg ganske hurtigt får trævlet op igen, så der er ikke meget at vise frem. Det er dog lykkedes mig at få hæklet et par grydelapper og strikket et par karklude til mellemste, men jeg fik ikke taget billede af dem, inden de blev afleveret. Hun har lovet at tage billede, så jeg venter spændt (fik du den min pige?).

Jeg har/havde forelsket mig i en trøje fra Uldbutikken i Haderup, men 3 opringninger og 9 uger senere har jeg stadig ikke modtaget garn og opskrift, så den må jeg vist glemme alt om.

Så er det jo godt, at man kender flere steder med hurtig ekspedition. Bestilling afsendt en sen aften og 2 dage efter kom denne:

IMG_0678

Og hvad var der så i den:

IMG_0679

Tak til Bente. Overslynglen kunne lige så godt være blevet købt i Silkeborg, men den historie kommer en anden dag.

Nu kunne nogen jo så nok forledes til at tro, at jeg allerede har slået op til Overslyngel, men niks – jeg holder mig indtil videre på måtten, for der skal selvfølgelig gøres noget færdigt, før jeg går i gang!!

Og så har jeg gevaldigt store problemer med at skrive kommentarer på andre blogge. Er der nogen, der kender en smart metode?