15 december 2012

Hold da helt op

Under landskampen i torsdags blev strikkekrisen helt akut. Jeg var inde og kigge på de kits, jeg har liggende. Ingen duede. Til sidst var jeg så panisk, at jeg gravede denne frem fra strikkekurven.

Til min meget store overraskelse så nyder jeg faktisk at strikke på den. Jeg troede, at jeg ikke havde lyst til tynde pinde i øjeblikket, men det passer så ikke.

Til gengæld kan det ikke anbefales at smide et strikketøj i kurven, når man er på et punkt, hvor der skal holdes øje med snoninger, knaphuller og udtagninger! OG heller ikke at glemme at notere, hvilken størrelse man strikker!

Lyden måtte slukkes på fjernsynet, så der var total ro, mens jeg fik regnet mig frem til, hvor jeg (forhåbentligt) er nået til!

Det er meget lange omgange og snoningerne er godt nok uden brug af ekstra pind, men i sidste ende kunne snoningerne være strikket langt hurtigere på den traditionelle vis, men pyt …. jeg hygger mig.

Rigtig god weekend.

11 december 2012

Strikkekrisen

fortsætter. Jeg bruger masser af tid på at lede efter et eller andet, som kan hidse mig bare en smule op, men.....

Jeg har dog fået strikket strømperne færdige:


De 2 nøgler garn lå pakket sammen i en pakke, men der er faktisk rimelig stor farveforskel. Den ene er også blevet en anelse større end den anden. Det kan selvfølgelig være min strikkefasthed, der har ændret sig en smule, men måske er det forskellen på garnet.

Jeg har kastet mig ud i endnu et par strømper. Denne gang strikker jeg to på en gang :-)

04 december 2012

Helt strikke OT

Skulle der nu side nogen derude, som er med til at lære de unge mennesker i Callcentre op, så vil jeg gerne lige give et velment råd:

Når en kunde ringer ind til f.eks. Western Union og en smule ophidset meddeler, at:

  1. Hendes password er blevet ændret kl. 5.45 (og på det tidspunkt ændrer hun med garanti ikke noget som helst!)
  2. Der er lavet en overførsel på $ 2.000,- (DKK 12,156,81) til en fyr på Philippinerne
  3. Overførslen er også blevet udbetalt til fyren på Philippinerne

så er det IKKE en tæskegod ide, glædestrålende at meddele kunden, at hendes konto er blevet hacket, hun skal melde det til politiet og så afslutte samtalen med: “Ha’ en god dag!”

 

P.S. Der er gået 14 dage og det viser sig, at jeg nåede at spærre Visakortet inden Western Union fik trukket pengene. Nu sidder jeg nærmest og bider mig selv i tungen for ikke at komme til at ønske Western Union en rigtig god dag (og håber, at Nemesis ikke rammer mig i den forbindelse!).

03 december 2012

Det lykkedes

i hvert fald næsten. Lufferne er blevet rigtigt fine og varme. De kunne godt have været en anelse smallere, men jeg er ikke klar over, hvor fast det er meningen, at filtede luffer skal sidde på hånden?

Længden er perfekt. Simpelthen. Og det endda på både selve hånden og på tommelfingeren.

Og så ligner de da luffer noget mere end de andre gjorde:

IMG_0182

Grunden til, at jeg skrev, at det næsten lykkedes, er, at de ikke er filtet helt ens. Jeg tør ikke prøve igen og det betyder heller ikke det store. OG så er der jo virkelig koldt nok nu til, at de kan tages i brug!

02 december 2012

Bloglovin

er der mange, der bruger det?

Follow my blog with Bloglovin

01 december 2012

Produktudviklingen

er i gang. Jeg har regnet og regnet, for jeg plejer jo ikke altid at have det store held med beregningerne, men jeg satser på, at jeg har regnet den ud denne gang!


I stedet for, at luffen er vid om håndledet er den nu en anelse smallere. Udtagningerne til tommel er lavet, som jeg plejer og det ser meget bedre ud. Tomlen er også ændret.

Nu skal nr. 2 lige strikkes og så kommer det sjove :-)