03 maj 2007

Hurtig opdatering

Birch tørklædet er færdigt. Enderne er hæftede, men endnu ikke klippet til. Nu mangler "bare" vask og udspænding. Jeg er ikke sikker på, at jeg får det gjort, før tørklæde sæsonen starter igen. Men hvem ved, hvad man kan finde på på en regnvejrsdag (som vi forhåbentligt ikke får for mange af).


For en hel del år siden strikkede jeg Marianne Isagers Munken til min svigerinde. I påskedagene kom min svigerinde på besøg i sommerhuset medbringende sin "munk". En stille aften i sidste uge kom jeg til at tænke på den igen og der er som regel ikke langt fra tanke til handling, når det drejer sig om strik! Frem med garn og pinde.

Jeg har ikke garn nok til at strikke med 3 tråde, men er gået i gang med 2 tråde og det passer fint med strikkefastheden. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg har garn nok. På papiret skulle der være rigeligt, men..... Nu ved jeg så også, at min søster købte garn på samme tid som mig, så jeg håber, at hun har en rest, hvis det skulle blive nødvendigt.

Jeg er heller ikke sikker på, at jeg er vild med den blå farve sammen med den brune (farverne på billedet er helt i skoven), men da jeg sjældent går i andet end cowboybukser og da jeg regner med, at trøjen skal have sin faste plads i sommerhuset, så går det såmænd nok.


Snipperne forneden er altså lige lange, selvom det ikke ser sådan ud.

God Bededagsferie.

9 kommentarer:

 1. hej mette
  blå og brun, passer bare så godt sammen, det skal du ikke være bekømret for, og jeg er sikker på den også kan bruges udenfor sommerhuset:-)
  go arbejdslyst, og bededag

  SvarSlet
 2. Hej Tina!

  Du har ret - jeg skal bare lige vænne mig til det ;-)

  Jeg går jo også i brune trøjer til mine cowboybukser uden at blinke, så kunne godt ende med at få et liv udenfor sommerhuset også!

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg hepper også på at farverne er helt fine sammen - faktisk en favoritkombination af mine :-)

  Birch er bare lækkert, jeg har opskriften, den var forholdsvis nem at "skaffe" - det kommer til at knibe mere med tiden *suk*

  Håber din Bededagsferie blev god!

  KH Vivian

  SvarSlet
 4. Tak Vivian - jeg bliver også gladere og gladere for farverne.

  Tjah tid, det kunne jeg også godt bruge noget mere af. Og Birch havde jeg såmænd også gerne udleveret ;-) Opskriften altså!

  KH
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette

  HVIS du vil låne mig din opskrift af den fir-kantede Birch så vil jeg blive mega-glad. Jeg synes, at den er så flot og den virker meget mere anvendelig end i den tre-kantede udgave.

  Idet jeg krydser strikkepinde for et JA ønsker jeg en God Weekend

  Kate i Kalvehave
  baronblix@yahoo.dk

  SvarSlet
 6. Hej Kate!

  Den er på vej.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 7. Det er helt vildt godt med blå og brun, og farveteorier understøtter det også, idet orange er komplementærfarve (den modsatte farve) til blå. Der er orange i brun, og for at skabe balance i farvevalget er det godt med noget af komplementærfarven, ergo er det godt.
  Venlige hilsner
  Inge

  SvarSlet
 8. Vil lige tilføje, at på min Munk ser midtersnippen også lidt længere ud, trods samme antal pinde som ydersnipperne.

  SvarSlet
 9. Hej Inge!

  Tak for din kommentar. Jeg tror også, at jeg bliver vældig glad for den. Den er færdig - dog uden hætte. Og så er den ikke vasket osv. endnu ;-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet