11 juli 2007

Lidt af hvert

Efter en gevaldigt hyggelig weekend i sommerhus med min søster kunne vi fremvise dette:


Nu strikker jeg så igen på Tovværk, men garnet er jo altså som pigtråd at strikke med, så jeg er nødt til at have noget at skifte med - ahem. Så jeg startede op på sjalet, der var i Hendes Verden for et par uger siden.

Garnet er Babyalpakka, som har stået i skabet i nogle år nu. Det er utroligt lækkert at strikke med. Diagrammet på sjalet viste kun den højre side af mønsteret. Efter midtermasken skal man så selv spejlvende maskerne. Der stod min hjerne altså af, så jeg endte med at lave et fuldt diagram i Excel.

Og så venter vi på næste clue i MS3

6 kommentarer:

  1. Hej Mette
    Jeg er blevet "tagget" håber du også vil være med på spøgen.
    Mvh Jette

    SvarSlet
  2. Hej Jette

    Helt fint

    Mvh
    Mette

    SvarSlet
  3. Hej Mette.
    Smukt "Søster-strik" I har frembragt.
    Jeg er endnu ikke gået igang med clue 3 - har faktisk ikke engang set det endnu (er også lige hjemvendt fra sommerhus).... jeg tror jeg gemmer de næste par clues til ferien i det (forhåbentlig) varme Italien ;o)
    /Tris

    SvarSlet
  4. Hej Tris

    Tak - Italien det lyder godtnok dejligt.

    Jeg er faktisk allerede færdig med clue 3 ;-) Der var ikke så mange perler på, så det gik stærkt.

    Kh
    Mette

    SvarSlet
  5. Fra en HP fan til en anden - dejligt at høre, at andre er af samme mening.

    Du laver nogle flotte sjaler. Jeg har lidt svært ved at se, hvorledes mønsteret i HV-sjalet ser ud - er det må blomstermotiver - eller sommerfugle?
    Kh
    Dorthe

    SvarSlet
  6. Hej Dorthe!

    Og nu venter jeg bare på den sidste bog. Jeg håber, at den kommer på lørdag, så jeg kan snuppe den, inden ungerne opdager, at den er kommet :-)

    Det er noget svært at se på sjalet, men det er Eva sjalet fra www.arnica.dk. Mønsteret kan ses lidt bedre der - ellers skal jeg nok forsøge at tage et bedre billede, når mit kamera kommer hjem fra Frankrig!

    Kh
    Mette

    SvarSlet