23 maj 2009

Nye/nyt

Der er ankommet nye maskemarkører til matriklen:

IMG_0112Det “sjove” er, at jeg meget sjældent bruger maskemarkører. Det gør jeg nærmest kun, hvis der skal holdes øje med en midtermaske på et sjal eller for at markere starten på en omgang, når der strikkes rundt. Men man bliver da bare glad i låget, når man møder sådan en fin lille sag i stedet for et stykke garn i en anden farve.

De har ligget på bordet hele formiddagen, så jeg har kunnet nyde dem, hver gang jeg er kommet forbi ;-) OG så kom de oven i købet i den fine lille pose, så de er nemme at opbevare! Maskemarkørerne er købt hos Birgitte.

Og så er starten gået på denne:

IMG_0113 Herligt strikketøj, fin opskrift – det er i hvert fald ikke opskriftens skyld, at jeg måtte trævle halskanten op. Det kan hænge sammen med, at opstart af nyt strikketøj ikke fungerer så godt med engelsk krimi i TV – eller det kan selvfølgelig også være fordi, at strikkeren virkelig ikke tænker sig om!

I øjeblikket har jeg et barn i Århus, hvor nattelivet skal opleves både fredag og lørdag aften og et barn til karneval i Aalborg! Jeg er glad for, at jeg ikke ved, hvad ældstebarnet har gang i i Dublin i aften, for der er da nærmest ikke plads til flere bekymringer ;-) Det er noget nemmere, når man ikke ved, hvad de har gang i.

Rigtig god weekend.

11 kommentarer:

 1. Åh ja, de unger og deres aktiviteter koster noget bekymring ;-)

  Jeg er lige begyndt på et sjal med flere sektioner, der kommer maskemarkører virkelig til deres ret, men vel at mærke meget lette og små markører, for ellers tynger de for meget på strikkepinden

  SvarSlet
 2. Hej Lene - ja, mon ikke. Det er altså nemmere, når man ikke ved, hvad de har gang i ;-) Fordelen ved karnevallet er nu, at de bliver tidligt trætte!

  Lyder spændende med sjalet. Det er jeg spændt på at se - og ja, skal der flere markører på, skal de helst ikke veje ret meget!

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige fået sådan en pose. Jeg glæder mig bare SÅ meget til at bruge dem.

  SvarSlet
 4. Se det kan jeg jo rigtigt godt forstå Signe ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne - de markører - jeg bruger dem en del og nyder når de er smukke og unikke :-)

  SvarSlet
 6. Hej Marianne - jeg bliver i hvert fald i rigtigt godt humør, når jeg møder en blå blomst el. lign på vej rundt på en omgang ;-)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Hej Mette
  Det garn jeg bruger til årringe er noget uspecificeret fra BC garn i Kolding, en blanding af bomuld og hør (ca. 50% af hver). Det var et tilbud og jeg tror, det er en partivare, ikke noget de har fast. Det er IKKE deres nye Allino, jeg tror, det er en bedre kvalitet.
  Ha´ en god aften :-)

  SvarSlet
 9. Hej Lene
  Tak - jeg har slået op til Årringe flere gange, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde det helt rigtige garn. Kanske én skulle prøve Allino ;-)

  SvarSlet
 10. Sæt det islandske brudesjal på pindene. Så får du brug for alle dine maskemarkører. :-)

  /annie

  SvarSlet
 11. Hej Annie

  Sikken dog en god ide ;-) Jeg plejer at være med på Mystery Stole, som kører om sommeren, så jeg går og venter på at startskuddet går!

  SvarSlet