17 juni 2009

Forsvindingsnummer

Med Mellemstes afrejse til Schweiz forsvandt også mit etui/futteral til min højt elskede og flittigt brugte MP3 afspiller, så den kom til at se sådan ud:

IMG_0115Nu har jeg det lidt med min MP3 afspiller, som jeg har det med at køre bil. Jeg kan simpelthen ikke sidde i en bil uden at have sikkerhedssele på og jeg kan altså heller ikke bruge min MP3 afspiller uden, at den er “pakket ind”. Jamen – den kunne jo få ridser!!!

Det morer forøvrigt Ældste (især) og Yngste (som begge er af hankøn) umådeligt meget, at jeg har det sådan med den MP3 afspiller. Jeg har stået model til meget fra de to pga. indpak-ningen, men jeg står fast ;-)

Ergo kunne man tidligt 1. Pinsedag (dengang det var rigtig sommer) se mig sidde på terrassen med strømpegarnsrester og strikke derudaf. Nu tager det jo ikke ret lang tid at strikke sådan en lille sag, så i løbet af formiddagen kunne jeg igen slappe af:

IMG_0116

Fakta:  
Mønster: Eget – 24 m, 10 p rib, tag ud til 28 m og så bare glat derudaf
Garn: Strømpegarn
Pind:
Hit or sh.t?: Hit – jeg vil da meget hellere have det i lilla end i den kedelige brune farve som røg med til Schweiz ;-)

Og så kæmper jeg virkelig en kamp med mig selv. Der er – igen – gang i alt for mange ting, men nu er der altså lige kommet bomuld/hør garn ind ad døren – og vi er jo på vej mod sommer, ikke? Skulle man så ikke strikke i bomuld???

6 kommentarer:

 1. Når ting sådan forsvinder, er det godt med et garnlager og en god strikkestol.

  SvarSlet
 2. Nemlig - og det var sådan en dejlig dag på terrassen ;-)

  SvarSlet
 3. Nåh, hvor er den fin og selvfølgelig skal den pakkes ind ;-)

  Og jo, du skal da strikke i bomuld, også selvom det næsten er for koldt ;-)

  SvarSlet
 4. TUSIND tak Lene - jeg håbede virkelig på, at der var én, der ville give mig ret i bomuldsstrik. Tjah lige nu går jeg godt nok i uldtrøje, men man har jo lov at håbe ;-)

  Jeg har faktisk truet med at strikke "indpakning" til min MP3 af alle mine rester, så jeg kan få matchende futteral og strømper ;-) Begejstringen hos herrerne her i huset vil ingen ende ta'!

  SvarSlet
 5. YJ
  情趣用品

  提供上千種成人商品線上購物服務--專營情趣商品、男女自慰用品、性感睡衣、情趣用品批發、自慰套、SM商品、逼真情趣娃娃、跳蛋、按摩棒、同志用品、TENGA飛機杯..,可線上刷卡及貨到付款。 ... 收到的東西會有情趣用品的字樣嗎? 轉帳之後,如何通知這筆款項是我付的
  導航

  SvarSlet