30 august 2016

Det her
bliver det sidste par strømper i denne omgang. De har faktisk været næsten færdige i et stykke tid, men jeg kan åbenbart ikke lige tage mig sammen til at bruge 10 min på at få dem færdige.

I alt er det blevet til 8-9 par strømper i år og det er jo ganske fint. Nu hænger selv de sølle 10 p om dagen mig langt ud af halsen og så må det være på tide at stoppe. Der kan jo altid startes op igen, hvis trangen skulle melde sig - måske!

Lørdag gik turen til Strik i Todbjerg. Rigtig hyggelig dag med masser af inspiration rundt omkring i byen. Hos os var det nu nok dette, der vakte størst begejstring :-)
10 kommentarer:

 1. Jeg har nydt billederne på IG og FB fra Todbjerg. Jeg valgte Patchwork træf i Odense... man kan jo kun være et sted!
  Sokker har slet ingen plads i min kurv, så 8-10 par er imponerende...set med mine øjne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - Patchwork lyder også spændende :-) Jeg er glad for mine sokker og glad for, at der ikke skal strikkes flere.

   Slet
 2. Vildt at du har strikket så mange par, jeg har aldrig strikket et par.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lykke - problemet er, at jeg ikke kan undvære de hjemmestrikkede om vinteren, så der er ingen vej udenom :-) Nu skulle jeg gerne have til et godt stykke tid.

   Slet
 3. Ser godt ud! Men kan godt forstå, at du trænger til afveksling efter så mange sokker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - må indrømme, at jeg ikke savner de 10 p om dagen :-)

   Slet
 4. Det forstår jeg godt.....!!!!!!

  SvarSlet
 5. Du har gjort en ihærdig indsats - med nærmest militær disciplin er du nået i mål ;-) Jeg får jo også kun strikket sokker, fordi Vibeke og jeg har sat os den udfordring, at strikke et par pr md. I havde garanteret en dejlig dag i Todbjerg - næste år VIL jeg altså med :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er imponeret over, du overhovedet har fået strikket så mange strømper - godt gået

  SvarSlet
 7. Nu har du vist også gjort det godt i sokker for dennegang ;) og det med todbjerg - det venter vist også på mig til næste år

  SvarSlet