24 juli 2006

For f..... da også

her sad jeg og strikkede til kl. 3 natten mellem fredag og lørdag for at nå op til halsdelingen på Studio II. Glad og fro stod jeg op lørdag morgen - klar til at dele og blive færdig med det store stykke. Tælle, tælle masker, hva' dytten var nu det? Der manglede 10 m. Jeg havde simpelthen slået 10 m for lidt op fra begyndelsen. Så sku' da osse!!!!! Jeg har trævlet op og faktisk også slået op igen, men der er ikke den store lyst til at strikke de laaaange omgange lige nu.

Og så dagens positive. Jeg har fundet ud af, hvorfor halsudskæringen på Green Gable blev for stram - eller nærmere ikke bådformet. Man skal slå op med backward loop teknik for at få bådudskæringen. Det er da lige før, jeg har mod på at strikke den igen! Lige før, altså.

6 kommentarer:

 1. Åååhhh, Mette altså. Sympatien flyder herfra. Det er da bare for surt! Håber du har fået strikket noget mere på den, selvom jeg ved, der er andre projekter der trækker :o)
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Mette,

  Jeg synes det er flot at du gad at trævle det hele op! Måske hvis vi få lidt køligere vejr vil du ha' lyst til at komme i gang med den igen.

  SvarSlet
 3. Hej Gitte og Karen!

  Jeg er halvt færdig med stykket nu, så det går fremad, men det er ikke vildt sjovt :-)

  Karen, jeg sendte dig en mail vedr. blokning. Håber, at du har fået den.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 4. Det er da lykkedes mig at blive tilfreds med Green Gable trods "ganske almindelig" opslagning. Hvad man ikke "ved"....

  SvarSlet
 5. Hej Mette!

  Det ville jeg også have været, hvis det var til mig selv. Jeg kunne rigtig godt li' halsen, men den 17-årig modtager vil gerne vise mere skulder, så det var den bådformede udskæring, hun var vild med :-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 6. Hej Mette,

  Jo tak, jeg fik din mail om blocking. TAK! Se min blog og den færdig Tweedie.

  SvarSlet