29 august 2008

Stadig ingen kamera

så hvad finder man så på?

Faktisk har jeg fået strikket FLS færdig og jeg tror, at den er blevet helt fin. Mine fingre sidder fuldstændig krummet sammen som fødderne på en krage, der hager sig fast til en gren. Føj da - 40 cm rundpind er ikke sagen!

Jeg er tilmeldt MS4 og garnet er nu indkøbt - perlerne også. Jeg har perler i to farver og skal bruge den næste uges tid til at finde ud af, hvilke jeg vil bruge. I forbindelse med garnjagt til MS4 fik jeg et godt tilbud på Merino Silk og kom til at bestille af det også. Lækkert, lækkert at røre ved.

Jeg er tilmeldt Brug dit garnlager 2008, men har vist mistet det store forkromede overblik. Jeg har dog ikke købt ret meget garn i år, men strikket en hel del fra lager, så jeg tror faktisk, at jeg overholder mine egne regler.

Trist med sådan et indlæg uden billeder så for at højne underholdningsværdien kommer her lige en samtale, som jeg havde med yngstebarnet på 17 for et stykke tid siden. Af en eller anden grund var vi kommet i gang med en "min far er bare stærkere end din far"-agtig samtale (for sjov). Til sidst forsøgte jeg at sætte trumf på:

Mor (i Maude-agtigt tonefald): "Jamen, tænk så lige på, at jeg bar dig i 9 måneder!!!"

Søn (med et lidt træt blik): "Og hvem af os to er så dummest?"

Det afsluttede ligesom den samtale. God weekend.

2 kommentarer:

 1. Mette, hvordan kunne du overhovedet finde pä det med en 40 cm pind?
  Fy-fy..og lidt löftet pegefinger...

  Enten skal du strikke det pä den gode gamle mäde med strømpepinde. Ellers skal du lære at strikke Magic-loop, eller min yndlingsmetode: Sæt halvdelene af maskerne pä een rundpind og den anden halvdel pä en anden. Helst begge to 60 cm's. Og sä strikker du halvdelen pä den ene pind, og halvdelen pä den anden pind..skiftevis... I ægte VRRRROOOMMMM-tempo!

  De der 40 cm's, de er mord for bäde fingre og håndled...

  Jeg gælder mig forøvrigt til at se resultatet, af alle dine anstrengelser.

  Laila

  SvarSlet
 2. For Søren da, Laila - det var da 2 rundpinde på 60 cm, jeg skulle have brugt. Smart ide! Jeg havde maskerne på strømpepinde, men de var for korte, så det var et bøvl at holde maskerne på pindene.

  40 cm prøver jeg IKKE mere!

  Jeg håber altså også, at det snart lykkes at få skaffet et kamera!

  SvarSlet