04 september 2008

Nu med billeder - sådan da

Tjah - nu er det med hiv og sving lykkedes at få fabrikeret lidt billeder. Kvaliteten er ikke SÅ god, men da de er taget med en mobiltelefon, så kan man vel ikke forlange mere :-)

Sidste weekend sad jeg og kunne ikke finde ud af, hvad jeg skulle strikke. Der var ikke noget af det igangværende, jeg gad og så kom jeg pludselig i tanke om mine gæster i juli. Det lille strikkekit blev fundet frem og disse strikket. De var sjove og hurtige at strikke og montere:


Da de var færdige, manglede jeg så stadig noget at gå i gang med, så jeg fandt opskriften på Serafia frem. Gravede mig ned til noget Duo, som oprindeligt var indkøbt til "Slå om" og slog op. Det er altså en herlig lille sag at strikke og det går hurtigt:


Og efter Serafia - se det ved jeg skam godt, men derom senere.

6 kommentarer:

 1. Serafia er bare sä smuk....

  SvarSlet
 2. Det synes jeg også - og så er den også sjov at strikke. Jeg har ikke brugt vest i årevis, men i år skal det være :-)

  SvarSlet
 3. Hvor dine pulsvarmere/håndledsvarmere blevet søde..

  SvarSlet
 4. Tak - de er faktisk endnu flottere i virkeligheden. Det er lige (!) før, at jeg glæder mig til vinteren bare for at prøve dem.

  SvarSlet
 5. Man kan blive helt afhængig af sine pulsvarmere, ligesom med sit ur og ringe. De giver en god varme og pynter jo også

  SvarSlet
 6. Det kan jeg godt forestille mig. De ligger fremme, så de er klar. Vi har haft nogle rigtigt kolde dage, men denne weekend er der mildt.

  SvarSlet