25 november 2008

Moderhjertet

har været på overarbejde i sidste uge:

Tirsdag: Yngste blev 18 år. 18 - hvordan gik det lige til?

Onsdag: Yngste fik kørekort (SÅ er der plads til bekymringer hos forældrene). Han kører pænt og velovervejet - men hvad med alle de andre på vejene?

Onsdag: Mellemste blev kørt til toget og sendt retur til Schweiz. Hun kommer formodentligt hjem på ferie engang til foråret!

Fredag: Ældste blev sendt med et fly til Irland, hvor han - hvis han falder til og synes om det - skal arbejde i 11 måneder!

Det bliver en underlig jul.

Der må tænkes på noget andet, så her kommer et par billeder af Heartland:

Før opspænding:


Og efter:

12 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt :-) Kan godt forstå, du må ha´andet at tænke på :-)

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha'. Det er ikke nemt at fotografere, men det blev ganske flot og pænt stort :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare blevet flot! Nåede det at blive færdig, så mellemste kunne få det med til madmor i Schweiz?

  SvarSlet
 4. Hej Pernille. Jo da, det blev færdigt. Det skal nu først afleveres til fødselsdag den 22.12., men jeg ville gerne være færdig, inden hun tog afsted, så det ikke røg i bunken med WIP'er og så endte med at blive en hastesag midt i december ;-)

  SvarSlet
 5. Rigtig smukt sjal. Tillykke med yngstebarnet. Ja, jeg undres også over hvor tiden bliver af, inden man får set sig om er alle ungerne fløjet fra reden. Vores yngste flyttede sidste år. Det var meget mærkeligt, men heldigvis er mine 3 lige omkring mig:-))

  SvarSlet
 6. Vi har heldigvis stadig yngstebarnet hjemme. Han er blevet informeret om, at han får travlt med snak og knus, for han skal kompensere for de to, som er så langt væk ;-) Han tager det med knusende ro!

  SvarSlet
 7. wouw siger jeg bare..hvor er det bare blevet smukt! Og jeg gruer for når mine to pige flyver fra reden. Den første er jo fløjet for flere år siden, og jeg savner ham stadig i hverdagen..men han er så sød at ringe næsten dagligt (eller også gør jeg det)

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe. Tak :-) Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af hulmønsterstrik, men det blev rigtigt fint.

  Ja, det rykker godt nok lidt i navlestrengen :-) Yngste griner stort og siger "Bare vent til jeg så også flytter". Og det bliver jo nok om 1½ år. Det gider jeg ikke engang tænke på!

  Ældste er også sød til at ringe hjem. Mellemste reagerer, når jeg ringer eller skriver til hende, men ellers hører vi ikke meget. Hun har travlt!

  SvarSlet
 9. Puha og jeg som syntes at det var en kæmpe mundfuld at datteren flyttede hjemmefra (3 km fra min bopæl)....
  Skønt sjal i en meget moderigtig farve...

  SvarSlet
 10. Tak Marianne. Farven var et ønske fra min datter. Hun var sikker på, at det ville være den rigtige :-)

  Har lige været til børnetræf (på 18. år!) og fået besked på, at man ikke skal bekymre sig om ting, man ikke kan ændre!! Hm, det kræver da vist lidt øvelse!

  SvarSlet
 11. Hej Beate - tak for det. Jeg venter spændt på at høre, hvad modtageren siger ;-)

  SvarSlet