21 januar 2009

Hvor ER jeg glad

for mit garnlager. Har lige måttet slippe 2.000 hos tandlægen. Gamle fyldninger skulle skiftes! Det er ikke min livret at komme til tandlægen. Jeg er spændt som en flitsbue flere timer efter!

En slappe-af-weekend i sommerhuset gør underværker - også for strikketøjet. Jeg er med i sokkeklub, men droppede første mønster, så snart jeg så det. Det er ikke lige nu, at jeg skal strikke strømper med snoninger. Jeg var nu alligevel tændt på strømper, så det blev til et par gamle kendinge (billede følger).

En hue blev det også til, men jeg HAR ikke huehoved, så jeg tror, at den bliver trævlet op igen.

½ prinsesjal er færdigstrikket. Det går jo hurtigt på p 6½ og det er blevet stort, varmt og lækkert. Enderne skal lige hæftes, så.....

Når solen engang titter frem, får jeg taget billeder.

Hos Markno så jeg det smukkeste hæklede tørklæde fra Natural Dye Studio og et eller andet blinkede i min hjerne. En tur i min dokumentmappe viste, at jeg faktisk har hele 3 mønstre fra NDS. Jeg giver Pay Pal skylden for alle de PDF opskrifter, jeg har liggende. Jeg skulle måske få gået dem igennem og se, hvad jeg egentlig har. Der kan komme en del overraskelser, tror jeg.

Skulle jeg mon lige se på mit Excel regneark og finde garn, så jeg er klar til at hækle, når håndbolden går i gang i aften??

8 kommentarer:

 1. Ja, vi skal vre lykkelige over vores garnlagre... til smalle tider... Ligesä med de pdf-filer som sniger sig ind igennem hullerne i firewall'en. ;D

  Laila i Schweiz

  SvarSlet
 2. Nemlig Laila - jeg tror da lige, at jeg skal have set mine filer igennem. Der kan jo ligge det rene guld ;-)

  SvarSlet
 3. Jeps - garnlager er godt, et stort garnlager er meget godt, så kan man overleve flere års økonomisk krise.

  FEDT tørklæde, jeg lurer faktisk på at anskaffe mig det.

  SvarSlet
 4. Nemlig Ulla ;-) Der er også bl.a. et hæklet Møbius på hjemmesiden.

  SvarSlet
 5. Garnlager er betryggen når tandlægen er i sigte. Jeg skal altid slippe en halv million hos tandlægen, men hvad vi ikke har på fingrene der glimter det har vi i munden - eller hvordan :-)

  SvarSlet
 6. Det kan der være noget om Marianne ;-) Desværre fik jeg kun plastik i! Men hvis man ser på prisen, skulle man godt nok tro, at det var guld!

  SvarSlet
 7. Nemlig Tina - og efter 2 års mådehold (hvad garnindkøb angår!), så er det ikke til at sige, hvordan det ender i år!!

  SvarSlet