03 december 2009

Fantastisk billede

i dag:

IMG_0216Hvad er dette? Som en vis herre ville have sagt. Jamen, det er da 3. opstart af Ballonkjolen. På trods af strikkeprøve OG de 3 opstarter er jeg bange for, at den bliver en anelse for stor (!). MEN nu bliver den strikket færdig og er den lidt for stor, lukker jeg øjnene og smider den i tørretumbleren!

Som sædvanligt er farven langt fra nøjagtig, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde ud af, hvordan det bliver bedre. Ok, jeg har nu heller ikke forsøgt. Måske ældstebarnet kan indstille kameraet, når han kommer hjem til jul?

7 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke at din søn kan indstille et apparat til at tage mere præcise farver, for det skyldes manglen på lys på denne tid af året. Det mest præcise kan du få ved at fotografere udendørs i solskin, men hvor skaffer man det på denne tid af året. Spændende om den kommer til at passe dig.

  SvarSlet
 2. Hej Karin. Ja, sollys er godt nok ikke nemt at finde i øjeblikket :-( Jeg må bare klø på med underlige farver ind i mellem. OG jeg krydser fingre for, at størrelsen ikke bliver helt hen i skoven.

  SvarSlet
 3. Spændt på at se den.
  De tørretumbler kan klarer meget ;)

  Yt

  SvarSlet
 4. jeg troede, du skulle have den på næste gang vi skal mødes, men det holder nok ikke

  SvarSlet
 5. Hej Yt - det bliver med bævende hjerte! Men den er jo sjov og afslappende at strikke, så jeg laver da "bare" én mere ;-)

  Hej Laila - så er jeg godt nok glad for, at jeg har fået det udskudt i en uge ;-) Tror ikke, at jeg når det, men hvem ved?

  SvarSlet
 6. Jeg har ballonkjolen til gode - har købt et kit og regner med at juledagene kommer til at stå i ballonkjolens tegn. Glæder mig til at se din på :-)

  SvarSlet
 7. Glæd dig Marianne - den er SÅ hyggelig at strikke, men at se den på!?!?!? Hm, så skal jeg vist hverken have andesteg eller ris a la mande!

  SvarSlet