24 januar 2011

Jeg må tilstå

at det nok er min skyld, at håndboldherrerne ikke spiller helt op til deres bedste lige nu. Under de 2 allerbedste kampe de har spillet, strikkede jeg disse:

IMG_0585

De ser lidt brede og korte ud, men de passer rigtigt fint.

Nu kan jeg jo godt se, at hvis Danmark skal i semifinalen og finalen (!), er jeg simpelthen nødt til at strikke et par mere. Og det gør jeg da gerne for at få en andel i en VM-guldmedalje Smiley, der blinker

5 kommentarer:

 1. Ja, man må jo "ofre sig" for fædrelandet ;o) De er utrolig søde, og det synes jeg også selvom Danmark måske ikke spiller så godt (jeg ser aldrig sport, så ingen bebrejdelser fra min side)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Hej Karen - jamen, hvad gør man ikke?!? Jeg ser heller ikke meget sport, men bliver af en eller anden grund altid grebet af håndboldfeberen (og Formel 1). Har aldrig selv spillet, så?

  SvarSlet
 3. Jamen altså de damer - Danmark spiller fantastisk og har jo vundet alle deres kampe! Måske pga. dit strik, så strik for gud skyld videre ;o)) Jeg strikker og ser håndbold - dejlig kombination ;o))

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten - det er nemlig en rigtig dejlig kombination. Og hold da op, det gik godt i går :-)

  SvarSlet
 5. ja, jeg omsatte også spændingen til strikkepindene så de glødede. Ellers kunne jeg vist ikke være blevet siddende- så spændende det var. Det er et meget sødt mønster du har strikket og nu er vejret igen til muffedisser

  SvarSlet