16 april 2011

ZikZak igen

Og så skal der da lige vises et billede af ZikZak – ikke at det siger ret meget om, hvad der foregår:

IMG_0602

Det skal ikke være nogen hemmelighed (det er det vist heller ikke), at jeg er ret vild med Hanne Falkenbergs designs. Hun tænker tit så helt, helt anderledes i udformningen og ZikZak er da virkelig en matematisk udregning af format. Jeg bøjer mig altså i støvet!

Jeg kastede mig ud i at læse opskriften til enden og det ved jeg jo godt, at man som regel ikke får noget ud af, når det er en Hanne Falkenberg opskrift. Og ganske rigtigt. På et tidspunkt blev min hjerne nærmest grødagtig (træg og tung) i forsøget på at forestille mig, hvordan tingene skulle foregå. Heldigvis ved jeg jo så også, at det bare gælder om at gøre, som der står skrevet, så ender det godt.

Jeg klør på Smiley

6 kommentarer:

 1. God arbejdslyst, glæder mig til at se det færdige resultat.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis - tak :-) Jeg nyder at strikke den og er også meget spændt på resultatet. Det er ikke nemt at se noget endnu ;-)

  SvarSlet
 3. God fornøjelse... man skal da læse igennem i hvert fald sikre sig at den famøse "den anden halvdels strikkes som første blot spejlvendt".

  SvarSlet
 4. Hej Ulla - det er heller ikke sjovt at overse: læs helt frem til §§ ;-)

  SvarSlet
 5. Flott blogg du har.
  jeg har også sansen for Anette Danielsen sine modeller. Har nettopp bestilt med oppskrifter derfira.
  Jeg synes kjolen di ser riktig flott ut, lekker farge.
  Spennende å se når ZikZak blir ferdig....(har lagt meg som følger)

  SvarSlet
 6. Hej Hilde - velkommen til. Jeg er også ret så glad for Annette Danielsens modeller og kjolen er langt flottere i virkeligheden ;-)

  SvarSlet