15 december 2012

Hold da helt op

Under landskampen i torsdags blev strikkekrisen helt akut. Jeg var inde og kigge på de kits, jeg har liggende. Ingen duede. Til sidst var jeg så panisk, at jeg gravede denne frem fra strikkekurven.

Til min meget store overraskelse så nyder jeg faktisk at strikke på den. Jeg troede, at jeg ikke havde lyst til tynde pinde i øjeblikket, men det passer så ikke.

Til gengæld kan det ikke anbefales at smide et strikketøj i kurven, når man er på et punkt, hvor der skal holdes øje med snoninger, knaphuller og udtagninger! OG heller ikke at glemme at notere, hvilken størrelse man strikker!

Lyden måtte slukkes på fjernsynet, så der var total ro, mens jeg fik regnet mig frem til, hvor jeg (forhåbentligt) er nået til!

Det er meget lange omgange og snoningerne er godt nok uden brug af ekstra pind, men i sidste ende kunne snoningerne være strikket langt hurtigere på den traditionelle vis, men pyt …. jeg hygger mig.

Rigtig god weekend.

14 kommentarer:

 1. Dejligt at du er kommet ud af strikkekrisen og den trøje må du da se at få færdig for den bliver så flot så flot. God weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - jeg nyder det ;-) God weekend.

   Slet
 2. Findes intet værre en den panik-angst en strikkekrise kan udløse - så godt, at strikkekurven indeholdt et brugbart projekt, som helt sikkert bliver rigtig godt - farven er i hvert tilfælde super skøn :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen - ja det er virkeligt kritisk, når der ikke er gang i strikkeriet. Det betyder faktisk en hel del for ens velvære!

   Slet
 3. Dydsmønster står også på min to-do liste og jeg er vild med den.
  Så kan du bare lærer at lave notater undervejs (siger en som heller ikke har lært det endnu), Håber det lykkes for dig, så du kan nyde den på kroppen her i juledagene.

  En skøn week-end ønsker jeg dig.

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - ja mon ikke. Håber, at jeg husker det næste gang, for der blev brugt rigtigt lang tid på at finde ud af, hvor jeg var nået til!

   Rigtig god weekend :-)

   Slet
 4. Hvor jeg kender det; masser af ufærdige projekter, men ingen lyst til at gøre nogle af dem færdige
  Godt du tog fat på Dydsmønster igen, det er en meget smuk trøje

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lydert - hvis jeg dykker lidt længere ned i kurven, ligger der flere ting, der godt kunne trænge til lidt opmærksomhed, men.....

   Slet
 5. Ups det med størrelsen, jeg taknemmelig for mine ravelry noter mere end en gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - det kan da godt, at jeg skulle komme igang med at notere på Ravelry, for det her var godt nok besværligt!

   Slet
 6. Dejligt at høre du hygger dig med Dydsmønster! Jeg glæder mig meget til at se den for det er sådan en flot model, som jeg også gerne vil strikke en skønne dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea - den er rigtig hyggelig at strikke, men skulle jeg strikke den igen, tror jeg nu nok, at jeg ville strikke "almindelige" snoninger, for disse er meget langsommelige!

   Slet
 7. Det var da en god beslutning at tage fat på dydsmønster. Jeg har også et kit liggende til den, men er ikke kommet igang endnu. Jeg glæder mig til at se din udgave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - ja, nu skal den være færdig. Jeg gik i stå, fordi omgangene er meget lange og snoningerne rimeligt besværlige at lave. Har nu nok fortrudt, at jeg ikke bare strikkede almindelige snoninger!

   Slet