04 juli 2014

For et par måneder siden

fik jeg mig forvildet ind på Koftagruppa på Facebook. Hold da helt op nogle fantastiske trøjer, de laver. Jeg bøjer mig altså i støvet!

Nu er jeg jo ikke vild med det dersens flerfarvestrik, men man bliver jo lidt påvirket af alle de smukke trøjer. Efter en hel del kiggen her, der og allevegne er der nu indkøbt garn til Fanatrøjen. Der er ikke over-vældende meget mønster på, så jeg satser på, at det går!

IMG_0149

Der er indkøbt Kauni garn. I et lyst øjeblik blev jeg enig med mig selv om, at der nok ikke er nogen grund til at gå efter den dyreste garnløsning ;-) På Koftegruppa er der nu også en del, der er glade for Kauni garnet, så jeg satser.

Har lige et par hængepartier, der skal være færdige, før jeg kaster mig ud i det – tror jeg nok, måske, man kan da også lige lave en strikkeprøve!

Rigtig god weekend.

14 kommentarer:

 1. Uha ja, der er mange fristelser i den online verden.
  Det er en flot trøje, du vil strikke, det skal nok gå godt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - frygteligt mange fristelse ;-)

   Slet
 2. Fin trøje. God fornøjelse, det er ikke så svært at strikke med to farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - men det går så frygteligt langsomt for mig! Satser på at farten øges med øvelsen :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Hej Helle - nemlig, så jeg håber, at jeg kan holde gejsten oppe :-)

   Slet
 4. Spændende projekt :-) det er svært at vente med at komme i gang .... En strikkeprøve kan hurtigt føre mere med sig :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille - nemlig! Indtil nu er det lykkedes mig at lade være. Skulle gerne lige have strikket et par ærmer først :-(

   Slet
 5. Ser lovende ud, glæder mig til at se mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lykke - forhåbentligt bliver der mere at se ;-)

   Slet
 6. Hmm, jeg bliver heller aldrig gode venner med flerfarvestrik, men det skal da laves en gang imellem ;-) Tror den bliver rigtig flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - det tror jeg heller ikke, at jeg gør. Mærkeligt for jeg har strikket rigtigt meget hønsestrik i mine unge dage :-(

   Slet
 7. Koftagruppen ? den må jeg vist ind og kigge på. Jeg er vild med det flerfarvede - men indimellem skal jeg have de mere hurtige modeller :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - meget farligt sted! God fornøjelse :-)

   Slet