09 november 2015

Skjønne Abelone

er færdig. Dvs. der mangler knap/knapper. Jeg har lavet knaphuller hele vejen, men er ret så meget i tvivl om, om der skal knapper i overhovedet - eller måske bare en enkelt foroven?!?

Abelone er ikke det eneste strikketøj, der er færdigt. Faktisk har jeg produceret en del:

Endnu et barnevognstæppe
A-cardigan
Freya
Poncho
Oversize T-shirt

men jeg har virkelig svært ved at tage mig sammen til lige at få skrevet fakta ned og taget billeder.

Mht. Freya og A-cardigan har jeg så også det problem, at de er forsvundet. Jep - den har stået på byggerod her i 1/2 år og nu har “borte" taget de to trøjer. Jeg er ret sikker på, at det er mig, der har taget dem og lagt dem på et helt genialt sted. Jeg kan bare ikke finde det helt geniale sted igen!

Vi må til det - og som sædvanlig må jeg beklage det absolut dårlige billede. Jeg fotograferede på livet løs, men lige dårligt blev det. Farven er helt i hegnet, men kan ses bedre her.

Fakta:

 • Mønster: Abelone fra Garnudsalg.
 • Garn: Italiensk Tweed fra Garnudsalg.
 • Pind: 4 1/2 og 6 mm.
 • Ændringer: Ingen
 • Hit og sh*t: Absolut et hit.

Og så kan jeg af en eller anden grund ikke kommentere på blogs fra min iPad! Noget så irriterende - især eftersom jeg ikke længere har en computer hjemme. Hver gang det lykkes mig at nå så langt, at jeg kan skrive i kommentarfeltet, genindlæses siden og det skrevne forsvinder. Suk!

18 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være en virkelig lækker sag. Og sikke en skøn farve, passer lige til årstiden

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete - den har nøjagtig samme farve, som de dybtorange blade.

   Slet
 2. Hej Mette - Flot Abelone ! glæder mig til at se den live - ikke mindst at mærke garnet. Umiddelbart vil jeg sige én knap foroven - men det kan nu også sagtens være pænt med fx 4 knapper nedad i den øverste del af Abelone. De andre trøjer dukker op - lige pludselig. Ses vi på mandag ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - tror også, at jeg hælder mest til en enkelt knap :-) Jeg regner bestemt med at dukke op på mandag :-)

   Slet
 3. Din Abelone ser rigtig lækker ud.
  Hvor jeg kender det med at lægge ting et godt sted, så man ved, hvor de er - og så ikke kunne huske det der gode sted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - jamen, det er utroligt, at man kan gøre det den ene gang efter den anden! Men jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste :-)

   Slet
 4. Smukt arbejde... igen... Sådan en liste skønne færdiggjorte...Det er da drilleri! Man bliver da ganske nysgerrig...
  Håber du snart kan finde dig selv og dine ting igen.
  Jeg kan da kommentere fra både mobil, ipad og PC. Er du kommet til at logge af på Ipaden? Kan det være årsagen til at du smides af??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - tak. Jeg tror simpelthen, at min iPad er ved at stå af. Den er nu også blevet brugt meget, men den er jo slet ikke til at undvære!

   Slet
 5. Og så har du også lige klaret alt muligt andet håndarbejde ved siden af, et byggerod og sikkert også når arbejde og vasketøj. Jeg bøjer mig i støvet for dig :o)
  Selvom det er stilen på din blog, så tænker jeg ikke at vi (i hvert fald jeg) vil dø af fotos uden faktaboks. Altså hvis det er hurtigere for dig nogle gange. Men nu er jeg jo også sådan en der alligevel bare måber og ikke er i stand til at kaste mig ud i projekter som dine ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv - rent overskud ;-) Med min hukommelse er det rart med faktaboksen, så jeg kan gå tilbage og se forbrug mm. Ja, okay - det er så kun sket ganske få gange :-)

   Slet
  2. Haha - du er god Mette :o)

   Slet
  3. Hæ, hæ - nu er det jo sådan, at i samme øjeblik jeg holder med fakta, så står jeg og mangler lige præcis de oplysninger, jeg ikke skrev ind. Jeg VED det :-)

   Slet
 6. Jeg kan roligt sige, at det er en SKØN farve, Mette ;-) Tænk, at du har strikket knaphuller hele vejen, hvad det angår springer jeg jo (næsten) altid over hvor gærdet er lavest og vælger 1 stk :-) Du har da fået noget fra hånden, skal jeg lige love for - nu må du bare i gang med at vise os det ;-) Jeg har også mange geniale gemmesteder - hold nu op, hvor kan det tage tid at finde frem til dem igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - jeg har en helt speciel teknik til påsyning af knapper. Noget med råbåndsknob ;-) Jeg har simpelthen ingen anelse om, hvor jeg har lagt de trøjer - synes ikke, at der er flere steder, de kan være :-)

   Slet
 7. Den er super flot, og sikke meget du har fået strikket.

  SvarSlet
 8. Du har da godt nok fået lavet noget!! Din Abelone er flot og en skøn farve:-) bliver spændende om øvrige færdiggjorte projekter dukker op...og hvor...ha ha. Glæder mig til at se dig på mandag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilli - håber godt nok på, at jeg finder de trøjer. Det er jo nu, at de skal bruges! Glæder mig også til at ses mandag :-)

   Slet