16 februar 2016

Jeg strikker og strikker og ….

det kan da godt ses, men hold nu fast hvor går det langsomt. Det har virkelig været op ad bakke og lysten til at starte på en 2-3 andre trøjer er voldsomt stor, men jeg står imod - indtil videre ;-)

Nu er jeg også så langt, at første ærme gerne skulle blive færdigt i aften og så får man det jo lidt som en væddeløbshest, der kan ane målet: Farten sættes op!

Samtidig går den indre regnemaskine i gang og jeg forsøger at sætte en tidslinje op for, hvornår trøjen er færdig. Tåbeligt for jeg er elendig til hovedregning, så energien skulle måske bruges på strikketøjet i stedet.

I aftes stod den på strikkecafe hos Garnudsalg og det er jo ganske umuligt at komme tomhændet hjem (ja okay - det var heller ikke planen):

Selvom jeg ikke er videre vild med garnnøgler og langt hellere strikker direkte fra cones, så skal den nye Linwool da afprøves. Nogle har været rigtigt hurtige på tasterne, så mange farver var allerede væk, men en Denim farve kan man altid bruge. Og så må der evt. suppleres, når der kommer mere hjem.

Den lysegrønne kunne jeg simpelthen ikke stå for. Jeg er ikke sikker på, at det overhovedet er en farve, jeg kommer til at gå i, men om ikke andet så kommer jeg i hvert fald til at kigge på den mange gange, for åh hvor den giver tanker om det forår, der heldigvis må være lige om hjørnet.

18 kommentarer:

 1. Tak for sidst, Mette - du er god til at begrænse dine indkøb - på skærmen hø hø ☺ Det var ikke meget der kom med hjem ;-) og hold nu ud med den skønne, skønne Oerlehyacint, for den bliver så flot. Hold på hestene i spurtfasen så du ikke får en strikkeskade. Bare et bette råd fra en der har prøvet, når hestene løber løbsk, he he ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, hæ Lene - vi tager det lige i flere omgange, så det ikke ser så voldsomt ud ;-) Jeg prøver at holde lidt igen. En skade ville jo være en katastrofe!

   Slet
 2. Fantastisk projekt i gang, og skønne indkøb.

  SvarSlet
 3. Jeg bliver altså mere og mere vild med dit strikkeprojekt som det skrider frem. Elsker mønstret og farverne er lige mig. Bare sig til, hvis den mangler et sted at bo (når den er færdig altså - for det er den lige om lidt, iflg. min hovedregning hehe).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm Liv - den flytter ingen steder. Går det helt galt, bliver den puttet i glas og ramme og hængt op på stuevæggen ;-)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Nåmn det er da også helt normalt at hænge tøj op i glas og ramme på stuevæggen .... *ahem*
   ;-) ;-) ;-)

   Slet
  4. Er nu ellers sikker på, at familien vil elske det :-)

   Slet
 4. Efter hvad jeg kan se er det vævestrik som du har gang i og det tager som bekendt laaaang tid men resultatet bliver flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - det er nemlig vævestrik og det ødelægger fuldstændig strikkerytmen, men du har helt ret - resultatet bliver flot :-)

   Slet
 5. Uh, hvor jeg kender det, jeg har også gang i vævestrik - ind imellem - jeg er imponeret over, du holder fast, men din trøje bliver da også vildt flot
  Så du vil ikke vise alt dit nyindkøbte garn på én gang? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - sad ved siden af Lene i mandags, så hun ved, hvad der var i spanden ;-) Vævestrik bliver flot, men hold nu op det tager lang tid!

   Slet
 6. Det kan godt være det er et sejt arbejde men hold da op den bliver flot. Jeg har endnu ikke strikket noget i vævestrik, og bliver da lidt skræmt når du synes det er så laaaangsommeligt...nå vi må se ;-)
  Skønne indkøb...jeg var en af dem med tasterne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilli - man skulle nok have noget enkelt på pindene ved siden af. Der kommer simpelthen ingen rytme i det vævestrik! Er da spændt på at se, hvilke farver du fik :-)

   Slet
 7. Hold fast du er kommet langt Mette, den bliver så flot. Og de der strømper bliver da fine til....

  SvarSlet