19 februar 2016

Strømpeplanen

følges stadig slavisk. Som en sidegevinst får jeg afprøvet forskellige strikkepindemærker og på et tidspunkt når jeg vel frem til den perfekte strømpestrikkepind.

Garnudsalg er nu også leveringsdygtige i strømpegarn og uha nogle fine farver, vi kunne sidde og beundre i mandags. De går lige fra ren neon til de fineste nærmest pastelfarver. Der blev hevet nogle fantastiske farvekombinationer ned fra hylderne.

Lidt måtte jeg altså også have med hjem, nu hvor der er så godt gang i strømpestrikkeriet:

Jeg holdt mig til de mere neutrale farver, men jeg skal da ikke afvise, at der kunne komme neonfarver på pindene på et tidspunkt.

Rigtig god weekend. Her starter den i morgen kl. ca. 13.00 og så skal der strikkes!

16 kommentarer:

 1. Uh det er skønne farver. Og uh hvor jeg godt gad kunne strikke de der strømper. Så vild med dine. Men de skal vel også i glas og ramme?! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv - det er lige før, at de også ryger i glas og ramme, men mine fødder forlanger, at de skal bruges. Det er faren ved at starte med de hjemmestrikkede strømper. Der er ikke andet, der dur!

   Slet
 2. Får vi en efaringsdeling omkring dine strikkepinde?
  Jeg er imponeret over at du stadig holder ved strømpestrikkeplanen.
  Uha... Det er farligt at komme i lastens hule (Garnudsalg!!) Jeg har kigget på de skønne farver i strømpegarn... Men fik heldigvis startet nyt strik op, så jeg afholdt mig fra at købe mere garn!
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne - jeg skal nok skrive, hvad jeg synes om de forskellige pinde. Skifter pind igen ved næste strømpe :-)

   Garnudsalg er meget farlig. Jeg kommer i hvert fald aldrig derfra uden at have købt lidt til lager!

   God weekend

   Slet
 3. Hvor er det stærkt, du holder ved med dine strømper, det kan være, jeg skal prøve at indføre noget lignende, og se om det hjælper her

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - nogle dage går strømpestrikningen bedre end andre, men det varer jo aldrig at strikke de få pinde, så jeg klør på :-)

   Slet
 4. Jeg har også lige købt 4 farver og skal igang med strømper til datteren (som iøvrigt er den eneste der kan bestille strømper!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lona - jeg er så spændt på at få strikket af det, så det ryger på pindene næste gang :-) Heldig datter du har :-)

   Slet
 5. Ja, de har godt nok fået lækkert strømpegarn til en billig penge. Jeg holdt mig nu fra det (der røg lidt andet i kurven....) i tirsdags, men fristende var det.
  Du er sørme flittig med strømperne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - det mærker blødt og lækkert, så jeg glæder mig til at få det på fødderne! Godt, at der røg andet i kurven så :-) Jeg forsøger at holde mig fra hylderne med uld/silke. Er så vild med farverne.

   Slet
 6. Det ser altså også lækkert ud det nye strømpegarn og farverne frister, så jeg forstår godt der røg lidt med hjem. Det får du nok også hurtigt has på så effektiv som du er med strømpe strikningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - der blev vist farvekombinationer, der bare skreg på trøjestrik i strømpegarn :-) Det ryger på pindene til det næste par, for jeg er da noget spændt på at mærke det opstrikket :-)

   Slet
 7. Jeg har også købt strømpegarn hos garnudsalg. Spændt på at mærke det og strikke med det. Kunne være at jeg skulle følge dit eksempel, med at strikke 10 pinde på en strømpe om dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete - jeg er også spændt. Skal lige have vundet op og igangværende strikket færdig, så kaster jeg mig ud i det.

   Slet
 8. Er strømpegarnet godkendt i blødhed og slidstyrke ? Det er jeg interesseret i at høre mere om Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - jeg har ikke prøvet garnet endnu. Igangværende par sokker er færdige på fredag, så lørdag starter jeg op med det nye garn :-)

   Slet