28 juni 2016

Sommeren

eller hvad man nu kan kalde den i disse dage, gør åbenbart, at strik og blogning ryger lidt på stand by. Der bliver strikket, men ikke så meget som ellers. Strømper strikker jeg stadig - og jeg måtte da også lige bøje mig og tage et par på i aftes. Der stod den nemlig på hyggestrik i drivhus.

For en tid siden var jeg i Aarhus hos mellemste og noget af det, der næsten kan få mig overbevist om, at det kunne være skønt at bo i en storby, er den der stemning, der opstår, når man fra en stærkt trafikeret gade drejer ned ad en sidegade og mødes af stilhed, små byhuse og det her:


Iflg. Mellemste har han været klædt i strik hele vinteren og hvis det ikke er blevet skiftet, så har det da holdt helt fantastisk:Mon ikke huen er en sommerudgave?

6 kommentarer:

 1. Ha ha. Ja, den er da bare rigtig fin ��

  Jeg er jo selv storby elsker og her dukker der ind imellem også ting op i strik i gaderne. Det må være tegne på at strik er noget af det hippeste.

  Fra Søster i KBH

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt at møde sådan en lille fyr :-) Knus

   Slet
 2. Han er da for dejlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - så hyggelig en fætter at møde :-)

   Slet
 3. Ja - han er da for dejlig :-) Århus er nu en skøn by, med mange stille og smukke oaser, men Nordjylland er nu engang det bedste sted i verden, ikk? Også i regnvejr. Her er det ferie og der er intet, der kan ødelægge mit feriehumør - heller ikke udsigten til en overskyet himmel ;-) Vi ses i august :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene - helt enig. Der falder en dejlig ro på, når man kommer hjem :-) Rigtig god ferie. Vi ses :-)

   Slet