29 maj 2016

Faktaboksene

kan jeg åbenbart ikke rigtigt tage mig sammen til at få lavet. Jeg tænker gevaldigt meget over dem, for de er rare at have. Men, men, men der er åbenbart langt fra tanke til handling. Nu sidder jeg og venter på Formel 1 og så kan tiden da lige udnyttes på bedste vis.

Fakta

Mønster: Syreangrep - Mer Skappelstrik
Garn: 460 gr. Mor Aase strømpegarn
Pind: 7 mm (tror jeg nok). P 6 mm til halskanten.
Ændringer: Igen røg jeg i halskantfælden. Jeg fatter ikke, hvorfor det skulle være smart med halsudskæringer, der hænger helt ude på skuldrene - og med "rå" kanter. Jeg endte igen med at strikke en lille ribkant på.
Hit or sh*t: Tjah, den er nok designet til at være ret uformelig og det skal jeg da lige hilse og sige, at den er. Den er meget enkel at strikke. Der er ikke gjort noget ud af finesserne med det resultat, at den er ret bumlet under armene. I øjeblikket er den forvist til sommerhuset og så må vi se.Nu vil jeg gå ind og hvæsse strikkepindene, så jeg er klar til Formel 1. Rigtig god søndag.

- Posted using BlogPress from my iPad


4 kommentarer:

 1. Lyder som om den får svært ved at råbe dig op!
  Jeg laver også halskant efter min smag... og jeg er ikke vild med det uformelige. Synes Skappel strik er mest i den retning. Har den første bog....
  Hvad er så passende Formel 1 strik??? Vi strikker og hepper på Magnussen...

  SvarSlet
 2. Jeg kender det godt, hos mig er sådanne stykker tøj lagt i skabet for 'den kan jeg bruge i haven' - det er dog aldrig sket
  Surt, når man nu har lagt arbejde i det

  SvarSlet
 3. Sådan, Mette :-) Hvor er det en lækker trøje :-) Det med rå kanter og halsudskæring ude over skuldrene så hammer godt ud dengang man vejede 45 kg og havde kraveben at vise frem, he he ;-) Det er det smarte ved at strikke selv, Mette - at man kan lave alderstilpasning ;-)

  SvarSlet
 4. Ellers total lækre farver - og kan godt lide det enkle i modellen. Er dog heller ikke selv så begejstret for buler under armene ;-)
  God strikkelyst til formel 1.

  SvarSlet