08 december 2007

Suk..

Jeg har rygrad som en regnorm, når det gælder strik. Jeg tør ikke engang opdatere min liste med igangværende, for den er laaang - det stopper mig nu ikke!

I aftes tog jeg lige en tur rundt på blogs og kom forbi Anne, som havde et billede af sit fimretørklæde. Da jeg nu vidste, at det ville blive en lang aften (teenagere skulle afhentes midt nat) og da jeg også vidste, at jeg havde et nøgle mohairgarn liggende, så:


Jeg har dog også fået strikket lidt på Plissé, hvor jeg nu er i gang med forkanten. Så mangler jeg "kun" skøddet.

Der er vel ikke nogen, der ved, om/hvor man kan købe Addi strømpepinde 2½ (metal) i Danmark?

10 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig meget til at se din plissé. Jeg er selv i gang med den og indtil videre syns jeg simpelthen den er genial. Håber jeg blirved at synes det.

  SvarSlet
 2. Hej!

  Jeg synes også, at den er genial - det synes jeg nu, at det meste af HF's er ;-) Jeg er bange for, at min bliver for kort i ryggen, men nu får vi se.

  Din ser fin ud - og længere i ryggen end min!

  SvarSlet
 3. Kender jeg godt - det der med projekterne. Har heller ikke listet alle mine - tror jeg ville få et nervøst sammenbrud :-) Men pt. er der gang i mere end 10 - tror jeg nok.
  KH Gitte B

  SvarSlet
 4. Det er også det nervøse sammenbrud, jeg er bange for ;-)

  KH
  Mette

  SvarSlet
 5. Hi hi - ja det virker lidt vildt, ikk'? Jeg mener dog selv, jeg har overblik over sagerne - selvom det langtfra ser sådan ud :-). Skal bare ikke dvæle for meget over 'antal'...
  KH Gitte B

  SvarSlet
 6. Ahem - jeg er bange for, at jeg har mistet overblikket lige nu ;-) MEN en dag så......

  KH Mette

  SvarSlet
 7. Nårh ja - men tingene bliver jo færdige...engang. Synes ikke det er så slemt som manden - han synes det er kaos :-). Det synes jeg er lidt overdrevet :-) - det er bare lettere uorganiseret rod.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 8. Jeg gør det, at jeg simpelten flytter WIP'erne ned på kontoret - så bliver der også plads til flere nye ved min strikkestol ;-)

  KH Mette

  SvarSlet
 9. Jeg mener selv, jeg har lavet et glimrende system. Men systemer fungerer jo kun, hvis de bliver holdt ved lige :-). Men ellers har jeg købt nogle rigtig fine kasser til stuen - til igangværende ting. En til strømper osv. Det jeg laver på lige NU (WIP'erne)ligger under sofabordet. Resten ligger på lager :-).
  Og så har jeg jo alle mine tasker til brug 'ud-af-huset'....lyder rodet, men jeg har fod på det:-). Ikke helt uden logik, at jeg har min helt egen plads i stuen....
  KH Gitte B

  SvarSlet
 10. Hejsa.
  Du kan købe Addi strømpepinde hos www.garn.dk

  Hilsen Fru Brogaard

  SvarSlet