03 juni 2008

På trods af

at jeg ikke får strikket så meget i hverdagen, når der er så lyst om aftenen og vejret er så skønt, så sker der dog lidt. Denne er færdig:


I sommerhuset får jeg til gengæld strikket en masse og da jeg fik en god veninde på besøg derude i lørdags, benyttede jeg mig af, at jeg var afledt af den gode snak og fik syet sammen og hæftet ender. Næsten uden at tænke over det. Hun må inviteres for fremtiden, når der skal monteres!

Serafia er kommet på pindene. Jeg startede på den i sommerhuset, men da jeg skulle pakke, kunne jeg ikke finde hverken en Addi eller en KnitPicks pind i den rigtige størrelse, så jeg drog afsted med en af de gode gamle grå fra Brugsen. Jeg har strikket 1000-vis af masker på de pinde, men nu er det slut. Jeg var ved at brække både arme og ben og kan godt forstå, at man nemt kan få myoser - når man strikker på de pinde.

Heldigvis opdagede jeg det fredag aften og fik jeg min veninde sendt indenom herhjemme (jeg var i mellemtiden kommet i tanke om, hvor der var en pind og havde fået sat mellembarnet på sagen), så hun havde KnitPicks med til mig.

Hold da op - sikke en forskel. Jeg var godt klar over, at der var stor forskel, men det bliver nu alligevel sat lidt på spidsen, når man springer direkte fra den grå til KnitPicks.

Nu vil jeg gå i gang med at pakke igen, for i morgen går turen igen i sommerhuset. 4 solrige dage (ser det ud til) med strik, lydbøger og besøg af nogle af dem, jeg holder allermest af - bedre kan det næsten ikke blive.

11 kommentarer:

 1. Kan du have nogle gode dage i sommerhus. (jeg har lige investeret i nogle addi rundpinde, og jeg er så spændt på at prøve dem)

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha' Dorthe. Det kan næsten ikke blive andet end gode dage derude ;-) Sol og palmer!

  Glæd dig til de Addi pinde. Her er de i hvert fald et hit.

  SvarSlet
 3. Hej Mette,
  Tillykke med den ny HF! Jeg har nemlig kastede min øje på denne og vil meget gerne strikke denne. Hvordan var det at strikke? God tur til sommerhuset, hilsen fra Karen i CPH

  SvarSlet
 4. Lækker HF; trælst med knuderne. Jeps det rigtige værktøj gør en stor forskel.

  SvarSlet
 5. Hej Karen!

  Den er vældig hyggelig at strikke og jeg kunne sagtens finde på at strikke en mere. Spændt på at høre, om du går i gang.

  Sommerhusturen bliver helt sikker god. Jeg skal lige køre yngste til festival først, så vi venter på, at hans kammerater får fri fra skole og så kører vi :-)

  Hilsen Mette

  SvarSlet
 6. Hej Ulla!

  Den er skam rigtig lækker - også med knuder :-) Jeg vidste jo godt, at der var forskel på strikkepinde, men det overraskede mig noget, HVOR stor forskel der er.

  SvarSlet
 7. Hvor er den blevet flot og en skøøøøn sommerfarve.

  KnitPick: De er simpelthen min bedste invistering indenfor strikkegrej :-)

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe

  Tak :-)

  Jeg er også SÅ glad for mine KnitPicks. Fatter ikke, hvordan jeg har kunnet strikke uden :-)

  SvarSlet
 9. KnitPicks har jeg endnu til gode, det er absolut næste punkt på min selvforkælelses-liste!

  Sød sød bluse!

  hilsner Vivian

  SvarSlet
 10. Hej Mette
  Jeg kan l�se at du har det med dine KnitPicks som jeg har med mine. De er ikke til at undv�rer.

  Merete

  SvarSlet
 11. Hej Merete

  Ja - jeg fatter ikke, hvordan jeg nogensinde har klaret mig uden :-)

  Mette

  SvarSlet