26 juni 2008

Studine

Så fik mellembarnet sin studentereksamen i hus. Hun sluttede af (uden tørklæde) med et flot 12-tal i dansk og et gennemsnit på 10, så som gammel nordjyde må jeg sige, at det da vist er "godt nok". Det har dog udløst nogle kommentarer om arv og miljø! Jeg er nu ikke i tvivl. Hun har (selvfølgelig) arvet sin mors intelligens. Til gengæld har hun arvet sin fars evne til at feste!


Hele denne uge er gået med festivitas og forberedelse af samme, men nu er det forbi og hendes mor sidder her og undrer sig over, hvor de 3 år er blevet af!

Lidt strik har jeg nu også nået. Serafia mangler lige at få hæftet nogle ender, så skal jeg have taget et billede af den "alternative" ryg.

Men uha som jeg lider af Startitis. Jeg er startet på February Lady Sweater. Planen var, at ærmerne skulle være ene ret, men som Marianne tænkte jeg mig ikke videre meget om, så jeg har allerede fået pladseret mønster på ærmerne også - og er kommet et godt stykke på forstykker/ryg. Øv!

Desuden er jeg begyndt på en bomuldssag i noget tudsegammelt bomuld fra Aldi. Ca. en gang om året starter jeg ud i noget bomuld, men det er meget hårdt for mine hænder, så om jeg bliver færdig??? Det er endnu ikke lykkedes, men én gang skal jo være den første.

1 kommentar:

  1. Tillykke! Det er ret flot og godt gået!

    SvarSlet