22 marts 2011

Hm–jeg har da vist aldrig

fået vist denne:

IMG_0591

Rustic af Hanne Falkenberg i uvasket stand! Har ikke så meget tid lige nu til at lede i gamle indlæg, men jeg synes da, at jeg skrev en del om den, da jeg strikkede den. Hold da lige op, hvor det garn smitter af. For en sikkerheds skyld sad jeg med viskestykke i skødet, mens jeg strikkede. Fingrene var mørkeblå

IMG_0562

og det var ikke helt nemt at vaske af. Jeg svor, at jeg ALDRIG ville strikke med det garn igen, men…….

Man har vel lov at skifte mening?!? Var til foredrag med Hanne Falkenberg i sidste uge og her viste hun en helt ny sommermodel, som hun på det nærmeste lige havde flået af pindene. Opskriften var næsten færdig og jeg må nok indrømme, at jeg nu sidder klar ved skærmen, så jeg kan trykke på bestilknappen lige så hurtigt, som nogen kan nå at sætte den til salg Smiley

7 kommentarer:

 1. Hehe... jeg har det samme problem pt. sidder lige og laver Konfetti -og mine hænder har også den blå farve, selv om den laves i lilla. Men klorin er fint at få farven af med :)

  SvarSlet
 2. Den ser da spændende ud Mette....det var dog utroligt som det garn smitter af....er det sundt at strikke med spørger jeg måske lige lidt dumt !!!

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Wow er du en smølf?

  Ny Falkenberg? Ej jeg har lige købt patent.

  SvarSlet
 4. Hej Erna - det skal jeg huske. Fandt ud af, at et bad med 2 gange hårvask tog det meste, men det er lidt drastisk flere gange om dagen ;-)

  Hej Jane - iflg. Hanne Falkenberg skulle det ikke betyde noget. Hun fortalte, at de har lavet masser af strikkeprøver, hvor de strikker garnet med den blå tråd sammen med samme type garn i lyse farver og det blå smitter ikke af på det lyse - heller ikke ved vask. Men det gør altså ikke noget godt for fornøjelsen ved at strikke, at man får den farve hænder!

  Hej Ulla - det kunne i hvert fald godt se sådan ud. Jeg fik også den mest fantastisk blå øjenskygge ud af det. Kom til at se mig i et spejl efter en strikkeaften, hvor jeg åbenbart havde gnedet mig i øjnene - hold da op ;-) Patent er nu også rigtig, rigtig fin. Den kunne vi jo også få lov til at røre ved :-)

  SvarSlet
 5. Den er fin din Rustik (super farve, også på hænderne HI HI). Hvad hedder den nye du sidder og venter på??

  SvarSlet
 6. Hold da fast... den blå farve spreder sig da godt nok!

  Men din Rustik er nu altså blevet skøn alligevel.

  SvarSlet
 7. Hej Kirsten - den er så ny, at hun ikke havde fundet på et navn endnu :-) Men jeg tror nu nok, at hun kunne fornemme, at hun gerne måtte skynde sig lidt!

  Hej - tak :-) Jeg kan garantere for, at den blå slår igennem!

  SvarSlet