18 marts 2011

Det går ikke for godt

med strikkeriet. Og dog lidt godt er der. Jeg er i gang med 3. forsøg på Løgblomst og denne gang tror jeg, at den bliver god. MEN (for der er jo ingen træer, der vokser ind i himmelen, vel?) mine fingre brokker sig over p 2½. Om det er min hjerne, der giver fingrene besked om brokkeriet eller om de selv har fundet på det, ved jeg ikke? Altså måtte der jo lidt andet på pindene som aflastning.

Kan jeg så finde noget, jeg har lyst til??? Det har i hvert fald taget lang tid. Jeg kastede mig over en cardigan på p 4, men nu hvor ryggen og første forstykke er færdige, må jeg bare erkende, at den slet ikke er mig. Den er nu lagt i en stak til min far, så han kan få fornøjelsen af at trævle den op. Jeg venter lige lidt med at fortælle ham, at den er strikket med 2 tråde!

For lang tid siden købte jeg Topstykke i grøn. Jeg fatter stadig ikke, hvad der fik mig til at købe den farve, for det er normalt ikke lige mig. Jeg fandt et nøgle frem og lod det ligge, så jeg kunne kigge på det med mellemrum og pludselig en morgen (hvor længslen efter forår var ekstra stor) fik jeg bare lyst til at gå i gang med at strikke den. OG SÅ KUNNE JEG IKKE FINDE DET NØGLE GARN! Jeg har ledt overalt, men væk er det.

Nu var jeg jo så klar til at strikke Topstykke, så jeg blev enig med mig selv om, at Rundstykke måtte lade livet og garnet (som er dejligt lilla) bruges til Topstykket. Så sker det underlige, at jeg bare ikke havde lyst til at strikke det Topstykke i noget som helst andet end den grønne! Endelig slog det mig, at jeg da lige kunne skrive til Bente Geil og høre, om hun skulle have et enkelt nøgle i den rigtige indfarvning. Det havde hun, så nu er jeg i gang.

Lang smøre uden billeder. Her kommer så lige et af den færdige Profil, som har hængt på mig, siden sidste tråd blev hæftet.

IMG_0592

Rigtig god weekend!

4 kommentarer:

 1. Uha det går det vist ikke med dig og de tynde pinde men kan jo være det forandre sig igen :-)

  Profil er bare super flot den synes jeg slet ikke jeg har set før....??

  Er det rigtigt læst at du så er igang med Topstykke i grøn nu ??

  Kh Jane

  SvarSlet
 2. Hej Jane - det er underligt med de der p 2½. Jeg kan fint strikke på p 3, så jeg overvejer da, om det mere er mit hoved, der ikke bryder sig om p 2½ ;-)

  Profil er en "gammel" Hanne Falkenbergmodel, som jeg strikkede første gang for maaaange år siden ;-)

  Nemlig, jeg har lige klaret halskanten. Jeg er stadig lidt "luren" ved den grønne farve, men.....

  SvarSlet
 3. Jamen kære du - sikke da mange anstrengelser, tanker og bekymringer du har været igennem på det sidste. Tænk sig at man kan "løbe" tør for strikkeideer - svært at forestille sig :o) Sjovt med det grønne bundt der forsvandt - meget mystisk ;O)

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten - jamen, det er også ganske frygteligt. Det er jo ikke lysten til at strikke, der mangler - "bare" ideer! Jeg håber, at Topstykket kan starte mig igen :-)

  SvarSlet