19 marts 2012

Jeg måtte en tur

til Hobro og da jeg nu alligevel var der, udnyttede jeg det og kiggede ind i garnbutikken på gågaden. Fin lille butik – ikke voldsomt meget garn, men det, de havde, var lækkert.

I vinduet hang en rigtig fin blå tunika og en klokke ringede svagt. Jeg havde set den før og tænkte godt nok på Ellen Holm, men syntes, at denne var langt flottere end EHs. Hm, det viste sig, at det var Ellen Holms model og så fik jeg da igen bevist overfor mig selv, at der

1. er meget stor forskel på et fotografi og virkeligheden

2. at jeg ubevidst bliver påvirket af farver

Har prøvet det samme med AD’s modeller. Man kan blive meget positivt overrasket, når man står med modellen i hænderne!

Og så lige et rigtigt dårligt billede af starten:

IMG_0079

Topstykket har været meget, meget tæt på en optrævling, men nu har jeg trukket vejret dybt adskillige gange, så nu trævler jeg kun op til hullet er elimineret og så strikker jeg Topstykket så langt, som jeg har garn til – engang, måske ;-)

6 kommentarer:

 1. Det ser også ud som om der skal mange dybe vejrtrækninger til , eller er det synsbedrag. Det er lidt svært at se på billedet.

  Ønsker dig dog god arbejdslyst med det videre forløb af Topstykket.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. God fornøjelse med Topstykket, som er ret lækkert, når det bliver færdigt

  SvarSlet
 3. Det er utroligt hvad farverne på modellerne betyder! Jeg bliver sjovt nok også meget ofte fristet af modeller strikket op i grøn! Jeg giver lige du hep med på vejen til dit topstykke - min udgave er en klar favorit i min garderobe!

  SvarSlet
 4. Hepper vildt på dig og Topstykket!!!

  Jeps, det med farver kender jeg godt; nogle gange tænker jeg straks: wauw, den vil være flot i lilla - andre gange går jeg helt i stå og kan slet ikke se en model i andre farver end den designeren har valgt......

  SvarSlet
 5. Flot min pige. K.

  SvarSlet
 6. Hvor har du godt nok strikket meget. Ikke spilde tiden med kun at se tv eller høre bøger. Sådan skal det være. K.

  SvarSlet