11 april 2012

Det ser ud til

at mine indlæg skal komme i klumper! Og nu må det da være på tide med en opdatering. Bliver der strikket – ja, mon ikke. Bliver der monteret – det tror jeg ikke!

Jeg havde ellers satset på, at en påskeferie i sommerhuset ville betyde montering, så jeg pakkede en taske med: Line, Cardigan og Edith. Hm, de blev i tasken hele Påsken!

Til gengæld kom jeg i gang med Dydsmønster:

IMG_0082

Det var ellers godt nok noget af en start. Først fattede jeg ingenting, så opdagede jeg, at jeg havde glemt at tage en side af opskriften med i sormmerhuset. Det opdagede jeg så først, da jeg nærmede mig ærmegabet og simpelthen var så optaget af strikkeriet, at det ville have været en katastrofe at måtte lægge det til side (jeg havde selvfølgelig andet strikketøj med, men…..)

Til gengæld havde jeg investeret i en usb opkobling til internettet. Det lykkedes mig at være på længe nok til at få virkelig kvalificeret hjælp. Tusind tak for det. Jeg måtte stå på terrassen med computeren – og til sidst opgav jeg det internet! (Og Telia kommer til at høre fra mig).

Dydsmønster er ganske sjov at strikke. Ikke den hurtigste måde at strikke snoninger på, men af en eller anden grund nyder jeg det alligevel. Garnet er dejligt blødt, farven er skøn (lilla) – eneste lille klage er, at det sine steder er meget, meget tyndt.

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige købt ind til den, også i lilla, glæder mig til at komme igang. Ej det er surt at mangle en side, godt du fik hjælp.

  SvarSlet
 2. Dydsmønster går jeg også og lurer på, så måske en dag, det også er min tur. Den er bare så flot.

  Lidt øv at garnet bliver så tyndt at man bemærker det, håber ikke der sker noget med brud på tråden?

  Jeg havde også masser af planer med montering af strik de sidste to dage af påsken men næh nej, der var andet der trak.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hej Lykke - du kan godt glæde dig. Snoningerne er lidt besværlige at lave og tager lidt tid, men det har nu ikke gjort mig noget :-)

  Hej Lis - jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der ikke kan tage sig sammen til at få monteret. Underligt, at det skal være sådan en kamp hver gang! Første nøgle garn endte jeg med at droppe, for der var garnet MEGET tyndt ind i mellem. De næste nøgler har ikke været helt så slemme.

  SvarSlet