16 april 2012

Jeg kæmper

med min startitis. Den er ganske overvældende!

Jeg måtte jo investere i Annette Danielsen nyeste bog Sommerstrik og der er mange lokkende modeller i. Klitter havde jeg et godt øje til med det samme, men det her indlæg gjorde da ikke trangen til at starte op mindre!

Nu er det så også så uheldigt, at jeg jo skulle aflevere grydelapperne til min veninde – og hun bor i Gug. Er der nogen, der kan se problemet? Jep, Kenneth bor også i Gug!

Med hjem kom (bl.a.):

IMG_0087

Farven er næsten rigtig, men nisterne er ikke nemme at se.

Og nu har jeg så de sidste par aftener siddet og messet: Du starter ikke, du starter ikke, du starter ikke, mens en lille djævel på min skulder har hvisket i mit øre, at Dydsmønster jo kræver lidt opmærksom pga. snoningerne, så det vil da være helt i orden at starte lidt lige-ud-af-landevejen fjernsynsstrik op!

12 kommentarer:

 1. Du må godt, - for mig altså:)

  SvarSlet
 2. På et tidspunkt kommer der jo så flere færdige projekter :-)
  Gug, trækker også i mig, så næste gang vil jeg derop og røre, i stedet for at købe online.
  Skal nok have lagt en tusse til side ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor må det være dejlig, bare at kunne hente garn

  SvarSlet
 4. Heldige dig der kan komme ind i Kenneths gemakker og se farver og gramse garn ;O) Det kan lokke selv den stærkeste sjæl!

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig må du starte.

  Det handler jo om lyst at strikke ikk ;0)

  SvarSlet
 6. Altså dydsmønster er jo ikke tv-strik, den kræver lidt koncentration, så det er helt legalt at have et ekstra strikketøj, der ikke kræver koncentration.
  Man kan da heller ikke komme hjem fra garnhimlen uden at starte noget op. Bare det var mig, der havde været i Gug, jeg ville så gerne se Kenneths butik, men det må blive engang i fremtiden.

  SvarSlet
 7. Du må gerne starte. Tv-strik er legalt, for så kan man jo multitaske med strik og få nyheder samtidig

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Altså startitis er jo en tilstand, man skal tage alvorligt.....man kan få seriøse psykiske problemer, hvis man forsøger at ignorere trangen til at starte et nyt projekt op - med abstinenser og det hele - så spids pindene og slå op til noget hyggeligt tv-strik - det må man nemlig godt og det er virkelig helt legalt ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 9. Mette, husk lige at hjernen ikke registrerer ikke "IKKE" iflg. NLP - så derfor er su slevfølgelig nødt til at gå igang ;)

  SvarSlet
 10. Selvfølgelig kan man da ikke nøjes med ét strikketøj ad gangen :)
  Jeg bor kun ca 4 km fra Garnudsalg, det er både godt og ondt - det er jo alt for nemt at blive fristet

  SvarSlet
 11. Start du bare op på noget nyt, hvorfor skulle du være bedre end andre

  SvarSlet
 12. Kære alle - tusind tak for støtten ;-) Der ER slået op og starten er gået.

  Mht. Garnudsalg/Kenneth så er det et meget farligt sted at bo i nærheden af! Lille rum med garncones nærmest fra gulv til loft. Der var lige kommet nyt garn hjem, da jeg var der - uha da da!

  SvarSlet