21 april 2012

Når man nu ER

nået ud til Garnudsalg, kan jo ikke nøjes med kun at købe 1 cone garn med hjem, vel? Nemlig, så jeg måtte da også lige have disse 2 med hjem:Begge er det lækre uld/bomuld. Farverne er ikke helt rigtige. Troede ellers lige, at jeg havde fundet de vises sten ved at fotografere dem på et Hvidt håndklæde.

Klitter er startet op - og stoppet igen. Garnet er lækkert men hårdt ved mine små sarte fingre, så jeg endte med at trævle op, vinde i fed og vaske garnet. Nu hænger det til tørre, så jeg håber, at jeg kan starte igen i morgen! Garnet er i hvert fald ikke blevet mindre lækkert af at blive vasket.

10 kommentarer:

 1. Skønne farver.
  Glæder mig til at se klitter.
  Hvordan tør du vaske garn før det er strikket ? Hvis det var mig der gjorde det, var jeg nok viklet ind i garn og fik det aldrig viklet ud igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - jeg bruger min garnvinde til at vinde garnet i fed. Binder 4 bomuldstråde løst omkring, putter det i en vaskepose og vasker det på 30 gr. uld. Det er (7-9-13) aldrig gået galt og har altid været nemt at vinde op bagefter.

   Slet
 2. Næh, det er et farligt sted at komme hen, jeg er da imponeret over, du ikke har købt mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - det er jeg også ;-) Jeg havde lidt travlt, så jeg lukkede øjnene for ALT undtagen uld/bomuld (og der kunne jeg sagtens have fundet mere), hev de 2 cones og sprang ud af døren!

   Slet
 3. Dejligt garn du har købt og flot at du ikke købte mere, jeg kunne nok ikke have behersket mig så godt. Det bliver spændende at se din klitter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - havde jeg ikke haft så travlt, var det nok også gået "værre" ;-)

   Slet
 4. Skønt garn- har også lige fået et nyt læs--- jeg tror det bliver rigtigt godt. Du kan evt skrive hvilken farve du har brugt - så kan vi se det på Kenneths hjemmeside, for Liselotte er ret god til at fotografere, så farven næsten passer.
  Mht dit topstykke, ville jeg brodere med maskesting, hvis du ikke vælger at trævle op--- det er ås ærgerligt hvis først katten har fået smag for at lege med dit strikketøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin - god ide med farverne. Dem fik jeg ikke denne gang, så jeg er lidt på den, hvis/når jeg skal have mere. Tak for forslaget til Topstykket. Jeg skyndte mig at trævle op, så den er klar igen - nederst i strikkekurven ;-) Jeg håber godt nok, at vores kat ikke har fået smag for mit strikketøj. Normalt rører han hverken garn eller strikketøj, men man kan jo aldrig vide med en kat!

   Slet
 5. Uha et farligt sted. Spindeolie er også for skrapt fo mine hænder. god fornøjelse med vaskeriet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - meget farligt sted! Garnet er vasket og vundet op, så nu er jeg klar til at slå op :-)

   Slet