24 april 2012

Jeg er meget glad for

at jeg nåede at bestille dette
FØR en af mine tænder knækkede i fredags. Det bliver en dyr affære og jeg er skrækslagen ved tanken om det næste besøg hos tandlægen. Hun har ikke tid før på mandag, så jeg har god tid til at glæde mig!

Godt med lidt garntrøst. Jeg er ikke vild med flerfarvestrik, men denne trøje er strikket på pind 7, så det kommer vel til at gå rimeligt hurtigt?

Nu skal jeg lige have googlet "dominans" (tør ikke lige tænke på, hvilke sider det kan sende mig ind på) for jeg kan ikke huske spor om, hvilken farve jeg skal have hvor?!?

18 kommentarer:

 1. Åh, din stakkel. Det er ikke spor sjovt at skulle til tandlæge.
  Godt, at du har lidt strik til at trøste dig med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er i forvejen ikke vild med tandlæge, men en knækket tand hjælper bestemt ikke!

   Slet
 2. öv, öv! godt at du fik sådan en super flot sweater som kompensation.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forsøger jeg også at trøste mig med, Frida

   Slet
 3. Av, det var ærgerligt, godt der var en ny opskrift du kan trøste dig med.

  Du må hygge dig med at lede efter Dominans ti hi... husk at skrive strik, samtidig med, så skal det nok hjælpe Goggle i den rigtige retning.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke googlet endnu, men....... ;-)

   Slet
 4. Øv med tanden :-( Hvis ikke jeg husker helt forkert skal den dominante garnfarve ligge forrest (længst ude på fingerspidsen) når du strikker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det prøver jeg, så udfordrer jeg heller ikke skæbnen :-)

   Slet
 5. Stakkels Mette. tandlæger er bare det værste.
  Trøjen ligner da godt nok min lige på en prik

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også det jeg faldt for og så var det jo en stor fordel, at det er på pind 7. Tænker på dig på mandag!

   Slet
 6. Øv hvor er det surt at skulle bruge penge på tandlæge. Gid vi havde gratis tandlæger her i landet, ligesom i USA. Godt du fik dig lidt trøstegarn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt nok også tænkt på, hvad man skulle gøre, hvis man ikke har pengene? Det er virkeligt dyrt.

   Slet
 7. Kedeligt med tanden. Håber ikke at det bliver alt for dyrt. Spændende med det nye strik. Jeg har strikket meget med dominans og det er forkert hvad Vicky skriver. Dominansfarven skal ligge tættest på håndroden men det kan du se flere steder.bl.a påpinden og madammunck. Jeg glæder mig til at se når du er kommet i gang med trøjen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det prøver jeg. Har ikke strikket ret meget med flere farver, siden Hønsestrik var et hit ;-) Det bliver en gevaldigt dyr tand, så jeg er glad for mit garnlager!

   Slet
 8. Kære Mette. Selvom det er surt at knæke en tand, så er det jo godt at den kan reddes. En vaskemaskine går også i stykker efter langtids brug og det erstatter vi straks som en selvfølge. Din tand skal du bruge hver dag i resten af livet, så det er værdigfuld. Undskyld, denne kommentar er skrevet af en af de onde, dem med horn i panden ( tandlæger)
  Din sweater bliver sikkert rigtig lækker, glæder mig til at se færdig

  SvarSlet
 9. Kære Dorthe - du har da helt ret. Jeg har nu også tænkt meget på, hvad man skulle gøre, hvis I ikke fandtes ;-) Jeg er bare så "ung", at min start hos tandlæger var ganske anderledes end den er i dag. Det var bare ned i stolen og holde kæft. Jeg var rædselsslagen og det sidder i mig endnu.

  Synes også, at det er et underligt system i Danmark. Hvad er forskellen på en brækket arm og en brækket tand? Et åbent sår eller et hul i en tand? Det er jo dyrt at gå til tandlæge (og her brokker jeg mig ikke over prisen, men igen systemet).

  Vi lavede den aftale med vores unger, at så længe de læser, betaler vi tandlægen. Mon ikke mange dropper tandlægen, når de er på SU?

  SvarSlet
 10. Stakkels dig.
  Mit livs absolut sidste guldkaramel for godt et år siden kostede mig 2.000,- kr akut og 5.000 bagefter (+15.000 tilk tre andre tænder i en sølle forfatning) :-(
  Uden penge? Så er der Tandlægehøjskolerne at satse på, har jeg ladet mig fortælle.
  Jeg var heldig, havde fået den årlige "arvegave" af min gamle mor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Kan også godt garantere for, at der ikke bliver tygget på noget risikabelt her! Var til konfirmation hele dagen i går - masser af lækker mad, som jeg nød med omtanke. Rodbehandling kl. 8 i morges, så nu er det værste forhåbentligt overstået - og det var såmænd ikke så slemt, som jeg havde frygtet.

   Jeg valgte at skifte tandlæge og min regning kommer nok til at ligne din :-( Hurra for et stort garnlager!

   Slet