27 juni 2012

Hold nu op

hvor kan man stirre sig blind – eller også er det “bare” manglende samarbejde mellem øjne og hjerne.

På trods af at flere skrev til mig, at de havde strikket Solar Plexus uden problemer, så havde min hjerne bestemt sig for, at der MÅTTE være fejl i opskriften. Selv efter at have læst opskriften adskillige flere gange og på trods af at en anden del af min hjerne fortalte mig, at der var noget galt, så strikkede jeg derudaf – og overså gang på gang 3 små ord i en linie med det resultat, at jeg måtte bruge lørdag eftermiddag og aften på at trævle op.

Nu er ærmerne strikket på og jeg er i gang med det nederste og DER ER INGEN FEJL I OPSKRIFTEN! Tværtimod synes jeg, at den er gevaldigt gennemarbejdet og lige til at gå til (hvis man altså læser, hvad der står!). Bevis:

IMG_0122

18 kommentarer:

 1. Den har vist alle prøvet ;)
  Vi har kunder der næsten ikke er til at overbevise om der ikke er fejl i en opskrift.
  Lige indtil vi beder dem læse det der står højt op, for så høre og læser man nemlig det der står ,))

  Den ser meget fin ud.

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god ide. Næste gang (og den skal såmænd nok komme) læser jeg højt :-)

   Slet
 2. Hej Mette. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad det er for 3 ord du mener, for eftersom jeg troede at nu kørte det bare, har jeg alligevel gjort noget forkert og jeg skal nu til at trævle op. Håber at du kan hjælpe mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay jeg bryder sammen og indrømmer, at for mig gik det galt på p 3 under Sidestykke og Bund. Jeg overså begyndelsen og strikkede over de 3 første sider (af de 5), skulle jo (ret logisk) over de 3 midterste. Hvor er du gået i stå?

   Slet
  2. Hej Mette. Det er lige nøjagtigt det samme sted jeg er gået i stå men nu tror jeg nok at jeg har styr på det. Har lige trævlet op og skal til at sætte ærmerne til. Det har godt nok været en drilsk opskrift, men det er dejligt når det lykkes tilsidst.

   Slet
  3. Hej Annelise. Den har godt nok også drillet mig, men det er jo min egen skyld, så.... ;-) Godt, at du er kommet videre. Håber, at dt bare kører for dig nu.

   Slet
 3. Hej igen. Jeg glemte selvfølgelig at skrive at din bliver meget fin.

  SvarSlet
 4. Jamen Mette så er du jo bare lige så menneskelig som alle os andre.........din Solar Plexus er hammer flot , skøn farve

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Jane og hurra for det :-)

   Slet
 5. Godt du fik øje på det du havde overset :-)

  Flot, flot Solar Plexus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog godt nok lidt tid ;-)

   Slet
 6. Det er lige det med den opmærksomhed ;)
  Jeg har op til flere gange præsteret akkurat det samme .:D
  Blot ikke lige med solar plexus. Den har jeg endnu til gode .
  Hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er underligt, ikke? Som hjernen simpelthen kan spille os et pus?! Fatter ikke, at jeg kunne læse det adskillige gange og hver gange overse det samme!

   Slet
 7. Det er træls når det driller, men godt du fandt ud af det. Den bliver god, det er en skøn farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vel er det træls :-) Farven er endnu flottere i virkeligheden!

   Slet
 8. Hvor er jeg glad for jeg fandt din blog ;) Jeg har lige siddet og pivet over jeg ikke kunne finde ud af solar plexus Jeg nåede også til bunden og kunne ikke finde ud af det. Så jeg pillede det hele op øv kan jeg kun sige nu. Men tror jeg vil prøve igen, for den er rigtig fin og også sjov at strikke. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe

   Det gik helt galt for mig, fordi jeg ikke læste mig frem til, at man på et tidspunkt strikker over de 3 midterste "felter". Jeg strikkede over de 3 første, mens jeg hele tiden bildte mig selv ind, at det nok var ok, fordi der skulle være et eller andet specielt med sidestykker?!? Giver det mening?

   Slet
 9. Hej Mette

  Ja det giver rigtig god mening tak skal du have.

  SvarSlet