16 juni 2012

Sidste weekend

kunne jeg jo se, at Runa ville være færdig i løbet af kort tid. Hvad så? Pludselig var der ikke rigtigt noget på min ellers lange to do liste, der virkede spændende. Jeg indstillede mig på, at så måtte Dydsmønster strikkes færdig. Og med den sommer vi har, er det jo heller ikke noget problem at sidde med en kæmpe uldtrøje i skødet og strikke!

KH og jeg blev enige om, at vi ville “fejre” sommeren med en frokost i Blokhus. Afsted gik det i øsende regn. Vel fremme løb jeg ind i en Solar Plexus og så vidste jeg, hvad der skulle på pindene. Jeg ville egentligt have strikket den i en anden farve, men nu var den lilla jo fremme, så…

IMG_0119

Mødet udløste også en lille snak. Ejeren af Solar Plexus syntes, at den var sjov at strikke, men var træt af de mange fejl i opskriften.

Vel hjemme fandt jeg opskriften frem, tog en tur forbi ADs hjemmeside for at kigge efter rettelser. Fandt kun en enkelt lille rettelse og kastede mig ud i det. Cirklen blev strikket uden problemer, men nu er jeg så i gang med bundstykket og kan ikke få noget som helst til at passe. Er det mig, der intet fatter eller har andre oplevet det samme?

Nu har jeg jo heldigvis strikket i mange år, så jeg kan godt regne det ud, men vil jo gerne vide, om det er mig eller opskriften, der er noget i vejen med?

Og så lige en stille opfordring herfra:

Kære Tom Kristensen og Co.

Sidste år var jeg så klar til Le Mans. Havde slæbt computeren op i stuen, så jeg via Eurosport kunne få det hele med. Satte mig og så starten, ville lige lukke øjnene et øjeblik - det ville jo blive et langt døgn. Efter ganske kort tid var der noget, der fik mig til at slå øjnene op - til synet af jeres Audi, der blev smadret!

I år er jeg også klar. Denne gang er det lidt lettere, da jeg kan se Eurosport på min iPad. Ældste har Apple TV (en lille sort boks) og den er klar, så jeg via iPad kan se Le Mans på TV. SÅ HOLD TUNGEN LIGE I MUNDEN (og bilen på banen)! Og held og lykke!

God weekend.

16 kommentarer:

 1. Jeg har lige strikket Solar Plexus og havde ingen problemer - har du strikket "trekanterne"?
  Jeg strikkede efter den engelske opskrift, men det burde jo ikke gøre den store forskel!
  Pøj pøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, tænkte nok, at det var mig. Plejer ellers godt at kunne strikke efter Annettes opskrifter!

   Slet
 2. jeg havde heller ikke problemer med opskriften, måske en enkelt sproglig drillepind, men ellers meget fin

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, det går galt for mig på p 7 i sidestykke bund. Kan ikke få maskeantal til at stemme. Faktisk går det allerede galt på p 3. Kan ikke se, at man kan få masker nok, hvis man ikke tager ud i begyndelsen af pinden?

   Slet
 3. Den vil jeg også gerne strikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også sjov at strikke. Der sker noget hele tiden :-)

   Slet
 4. Den skal jeg også strikke på et tidspunkt, men det lyder da ikke godt med fejl i opskriften, mon ikke man kan sende en mail til Anette Danielsen, hun må da vide det, hvis der er fundet flere fejl i opskriften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lader til, at det er mig, der ikke kan finde ud af det ;-)

   Slet
 5. Hej Mette. Jeg er jo som bekendt også i gang med solar plexus, men synes som dig at der noget som ikke stemmer i opskriften, det kan være at det er os to som er lidt tungnemme siden der er andre som ikke har haft problemer med opskriften. Der er én i vores strikkecafe som jeg vil spørge for hun har også været i gang med blusen. Håber at vi får løst problemet ellers må vi spørge i de forretninger hvor de sælger opskriften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! For at få maskeantallet til at passe, var jeg i hvert fald nødt til at tage lidt anderledes ud på p 3 i bundstykket. Nu tror jeg (7-9-13) at det kører :-)

   Slet
 6. Jamen Mette da ....du plejer da at kunne løse strikkegåderne....jeg kan desværre ikke hjælpe da jeg kun har TÆNKT på at strikke Solar Plexus , så jeg følger spændt med her, havde du skrevet til Annette ??

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen altså - kan du forestille dig frustationerne her! Tror, at jeg er på rette spor nu ;-)

   Slet
 7. Kan desværre ikke hjælpe med strikketøjet, men jeg krydser finger for Tom K-

  SvarSlet
  Svar
  1. Her krydses også fingre og det kan da næsten ikke blive mere spændende end det er lige nu!

   Slet
 8. Jeg kan heller ikke hjælpe, men bare sige, at Solar Plexus altså ser rigtig spændende ud.
  Kh .lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror, at jeg har fået styr på det nu. Fiflede lidt ;-)

   Slet