13 september 2012

Er man en sur gammel kælling

når man har været på messe i Viborg og kun kom hjem med det her:

IMG_0103.JPG (2)

ELLER er det bare tegn på, at man bruger for meget tid på strik på internettet og derfor er noget så svær at få op i det røde felt af begejstring? Der kommer jo nyt konstant på det internet og det meste er bare et enkelt tryk på en taste væk.

Jeg satser på det sidste og glæder mig over, at det var en hyggelig (og billig) tur.

24 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Sigrid - puha, jeg turde næsten ikke skrive det indlæg, så jeg er da glad for, at jeg ikke er den eneste ;-)

   Slet
 2. Ja, vi har jo mange fristelser, der kommer lige ind i vores stue:)

  Men så kan man jo hygge sig på ture alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva - ja, det internet er en farlig ting! Men turen var hyggelig :-)

   Slet
 3. Jamen Mette dog du er da hverken gammel sur eller vissen , du fik jo lige det med hjem du havde brug for ;-))

  Kg Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane - det gjorde jeg i hvert fald ;-)

   Slet
 4. Jubiiii jeg er ikke alene! Faktisk er det lykkes mig at komme hjem fra flere messer uden noget som helst. Jeg var fast gæst i Garngalleriet i Ry og derfor rigtig godt vant. Der skal helt sikkert mere til at begejstre i dag end for 5 år siden. Du er ikke alene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette - rigtigt rart at høre :-)

   Slet
 5. Ja, vi bliver lidt kræsne efterhånden når vi ser så mange forskellige ting og derfor kan en messe somme tider være gaaaab og man komnmer kun hjem med småting, men det kan jo også være en hyggelig dag som det også har været for dig og billig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - nemlig og det var en rigtig hyggelig tur, så det var ikke spildt tid :-)

   Slet
 6. Det er vel fordi der er sket så meget på strikkefronten de sidste 6 - 8 år bl.a. pga internettet. Kan huske min 1. håndarbejdsmesse i Vissenbjerg :o) Wauv alt det jeg gerne ville eje! Sidste messe købte jeg heller ikke noget !
  sååå - vi er vel lidt mætte og "gamle" :o)
  Kh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne - jeg kunne jo også huske min første messe, hvor jeg nærmest var helt høj, da jeg kørte hjem, men verden bliver så lille i dag, hvor internettet er så nemt at komme til.

   Slet
 7. Jeg forstår fuldstændig hvad du mener. Jeg var for første gang til messe i Fredericia sidste år og havde glædet mig så længe, men der var intet, jeg ikke havde set i forvejen. Når man er vant til at følge med på nettet, er man nok ikke nem at overraske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - det er både godt og skidt med det internet. Jeg savner lidt den der WAUV fornemmelse! Den kommer ikke så tit mere :-(

   Slet
 8. Tjaaa jeg havde det på samme måde efter Middelfart i marts. Så sjovt er supersoft altså heller ikke. Måske vi er blevet mere kritisk pga det store udvalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - ja, vi er nok blevet mere kritiske og forvænte ;-)

   Slet
 9. En sur g... k... er du bestemt ikke ;-)) jeg tror bare at net handlen har en stor betydning, det har det for mig. Jeg kan også være afsted uden at komme hjem med noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - ja, jeg må da med skam indrømme, at jeg handler det meste garn på nettet. Vil helst have garn på cones og er også blevet lidt doven ;-)

   Slet
 10. He, he, hvis købet af en pose maskemarkører gør en til en sur gammel kælling, så er vi nok mange der er det :-)

  Mon ikke messerne er fine at besøge for ny-strikkere? Sidste år, da jeg var ny udi strikkekunsten, var jeg i Middelfart og Fredericia og fik mærket på alle mulige garner og ikke mindst prøvet nogle modeller. I år springer jeg messerne over (skal så også arbejde alle de weekends der er messer!!), men var til både Fiberfest og Grib Garnet. Den slags arrangementer synes jeg er skønne - for mig handler det mere om at have en hyggelig dag med gode veninder og møde andre bloggere end om at besøge de forskellige stande.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea - tror da, at du har fuldstændig ret. For nye strikkere er messerne en herlig mulighed for at se, hvad der rør sig og evt. få lidt hjælp. Og så er det jo heller ikke alle, der kaster sig frådende over internettet, så.....

   Slet
 11. Jeg er sikke på du ikke er en S.. gammel kælling, men giver dig helt ret. Vi er så forvænte med at strik er noget vi kan få ved at klikke enkelte gange.
  Glæder mig til kreativ messen kommer til Fredericia i Okt. Mon jeg slipper så billigt som du ?

  God week-end
  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - vi er nemlig noget så forvænte efterhånden. Er spændt på at høre om messen i Fredericia. Har været der en enkelt gang og det var fint :-)

   Kh
   Mette

   Slet
 12. Jeg synes du er en sød, betænksom kvinde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe - tusind tak og i lige måde :-)

   Slet