19 september 2012

Jeg VANDT!

Jamen, hvor heldig kan man være? SÅ heldig:

IMG_0108.JPG (2)

Den er SÅ fin og passer lige til et nøgle strømpegarn + det løse! Jeg må da nok hellere komme i gang med strømpestrikningen igen ;-) Tusind tak Marianne.

Første nye strik på pindene er/var denne. Modellen er simpelthen så lækker

IMG_0110.JPG (2)

Og se lige, hvor fint mønsteret er:

IMG_0111.JPG (2)

Men den bliver trævlet op. Garnet er fyldt med spindolie og stinker mildt sagt. Den lugt gør mig normalt ikke noget, men det her er for meget. Spindolien gør også garnet rimeligt stift og dermed ikke videre lækkert at strikke med, så optrævling! Det er ikke umuligt, at jeg starter igen, men det bliver ikke lige nu.

6 kommentarer:

 1. Uha for en skøn model du har haft gang i - kan du ikke vaske garnet før du starter op igen? Den er lige kommet på min ønskeliste :)
  Hvilket garn har du strikket i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten - jo jeg satser på at vaske garnet. Jeg har brugt 2 tråde Supersoft. Jeg måtte gå ned i p 4 1/2 i stedet for 5 1/2 for at ramme strikkefastheden.

   Slet
 2. Også jeg har sendt den på min ønskeliste jeg synes den underskøn

  Øv øv med garnet, kan du ikke lægge det " udluftning" eller hvad skal kalde det nu her når der måske kommer frost i luften.....eller vaske det som Kirsten skriver

  Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane - jeg er noget vild med den model, men jeg er nødt til at vaske garnet før jeg evt starter igen. Garnet er simpelthen så stift, at det ikke er spor behageligt at strikke med :-(

   Slet
 3. Hej Mette
  Velbekomme
  Godt at tasken nået frem :) og at du synes om den :)
  Ærgerligt med garnet :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne - jeg er så glad for den og den skal nok blive brugt flittigt :-)

   Slet