04 september 2012

For mig

er det åbenbart tanken om 2. ærme, der er hård. Da jeg først kom i gang, gik det hurtigt. I går var det færdigt:
Nu er halskanten også næsten færdig. Montering? Det bliver først i weekenden. Der bliver simpelthen for tidligt mørkt nu til, at jeg kan se (god undskyldning, ikke???).

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej Kirsten - jeg er også helt stolt ;-)

   Slet
 2. Hvad med en pandelampe eller et par briller med lys i. Den skal nu nok blive færdig når der kommer solskin i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - ja, der skal godt nok lys til efterhånden! Jeg satser på lidt tid i udestuen med dejligt sollys!

   Slet
 3. Den bliver rigtig flot...glæder mig til at se den færdig.;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helvig - tak. Tror også, at den bliver god og den passer lige til vejret, så jeg må hellere få den færdig!

   Slet
 4. jo den undskyldning er da ikke helt afvejen, for mørket kommer jo godt nok tideligt nu...
  glæder mig til at se den færdig for den ser godt nok flot ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - har da lige registreret, at der faktisk er mørkt allerede kl. 21 nu :-( Det blev ikke til mange, lange, lune aftener på terrassen i år!

   Slet
 5. Jeg har også hørt, at monterings Åge er taget på ferie med finitis Yrsa til på fredag, så det kan nok ikke blive før i weekenden.
  Det tegner imidlertid til at blive en lækker sag - jeg glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - ha, ha, så håber jeg godt nok, at Åge og Yrsa kommer omkring Vesthimmerland i denne weekend ;-)

   Slet
 6. Det er sjældent så slemt når man først kommer i gang, men god arbejdslyst med monteringen. Det er ikke ngoet problem for mig efter jeg har lavet en strikkepose hvori jeg har en sød lille madkasse børnene købte til mig for mange år siden. I den har jeg et målebånd- maksemarkører og rækkemarkører- en lille fin saks - et arsenal af forskellige nåle osv. Det ligger simpelthen ved siden af strikketøjet og bliver taget op sammen med det hver gang og så er det bare at åbne det og sy sammen så snart man er færdig. Så skal man ikke ud og lede efter noget og det gør at jeg får monteret med det samme. God arbejdslyst- jeg håber det var til lidt inspiration

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin - du har fuldstændig ret. Tanken om montering er langt værre end selve arbejdet. Fin ide med madkassen - alt mit grej er i en lille værktøjskasse, som står ved siden af min stol, men..... ;-)

   Slet
 7. Du må have det endnu tættere på så det næsten vokser sammen og bliver to sider af samme sag. Ingenting er jo færdigt før det er monteret-- indtil da er det jo lige så ubrugeligt som en bunke garn med eller uden pinde.
  Min erfaring er at det skal kunne tages med så man næsten kan montere i en bus eller et tog hvis man har lyst til dét. Jeg har sågar monteret i vores bil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin - du har fuldstændig ret. Det ville måske også anspore lidt til at få tingene syet på/hæftet efterhånden i stedet for at sidde med det hele til sidst - for det tager godt nok lang tid så!

   Slet