21 november 2012

Det endte med

at blive strømpestrik. For mig er det ikke videre ophidsende, men til min overraskelse viste der sig dog nogle formildende omstændigheder:

 • med det mest farvestrålende garn jeg kunne finde, bliver man da lidt glad, hver gang med kigger på det
 • for mig er der noget vildt fascinerende ved at se en strømpe blive til. Tænk at man kan skabe en fuldt færdig strømpe med hæl og hele molevitten UDEN at skulle sy!
 • fornemmelsen, når man trækker en “frisk” strømpe på, som bare sidder, som den skal
 • Magic Loop – jeg har nu brugt den metode så meget, at jeg slet ikke tænker over det. Skønt at slippe for at jagte strømpepinde her der og alle vegne. Frygte at de smutter ud af posen/nettet. Faktisk fortrød jeg lidt, at jeg ikke strikkede begge strømper på én gang, men det må blive næste gang

IMG_0175

Første strømpe er færdig og den næste undervejs!

16 kommentarer:

 1. Og næste gang med to strømper, så skulle du prøve at strikke fra tåen og op... :-)
  så kan du strikke alt garnet op, og vil ikke ligge inde med rester... ;-))
  mvh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille - ja, det skulle jeg nok. Har før strikket fra tåen og op (dog kun 1 ad gangen), men jeg har problemer med hælen og aflukningen :-( Men, men man skulle måske prøve igen!

   Slet
 2. Du er bare dygtig, jeg fatter ikke lige det med rundpind og strømper og når der så kommer to på, bliver jeg helt forvirret.... Men glade det er de at se på. Godt du fandt noget at strikke så du kan blive inspireret igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis - det tog altså også mig lidt tid, men efter et par ærmer med Magic Loop, så hjalp det ;-)

   Slet
 3. jeg kunne godt tænke mig at lære at lave 2 på en pind så kunne det være, at jeg synes om at strikke strømper for lige nu må jeg nok indrømme er det altså ikke lige min ynglingsbeskæftigelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion - det er normalt heller ikke det sjoveste, som jeg kan finde på, men lige nu.... Måske er det bare fordi, at det er så overskueligt.

   Slet
 4. Godt at strikkepindene er kommet i gang igen. Jeg siger ligesom Pernille fra tåen det er en vældig god idé hvis man strikker i hånden. Det gør jeg aldrig for jeg strikker dem på min strikkemaskine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - jeg kan godt forstå, at du strikker dem på maskine, når du har muligheden. Jeg har strikkemaskine, men kan ikke strikke rundt på den, så det kræver sammensyning og så er jeg stået af ;-)

   Slet
 5. Det var søreme godt at du kom i gang med at strikke igen. Jeg er vildt imponeret over den der magic loop teknik. Jeg har selv forsøgt, men uden held. At du bare strikker løs uden at tænke over det er alligevel imponerende. Jeg slås med strømpepinde, ville ønske jeg kunne.
  2 på en gang, det lyder helt vildt, kan det virkelig lade sig gøre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - det hjalp mig meget, at jeg strikkede 2 stk. ærmer på pinde 4. Så sad det ligesom i fingrene. Og det er så skønt at slippe for alle de strømpepinde, der har det med at forsvinde ;-)

   Slet
 6. Ser godt ud, forstår ikke hvordan, vil gerne

  SvarSlet
 7. Prøver igen. Jeg. Vil gerne prøve, at strikke strømper på rundæpind. K.

  SvarSlet
  Svar
  1. Strømpegarn og rundpind med til jul, så klarer vi det :-)

   Slet
  2. Det prøver jeg at huske...også...spændende. K.

   Slet
 8. Strømper er altså faktisk hyggelige at strikke - jeg ved bare ikke hvorfor, jeg får strikket så få. For der er ikke noget, der kan slå hjemmestrikkede strømper :-)
  At strikke to på én gang bliver også hurtigt rutine, men du skal nok regne med, at det ikke lige bliver det første par! Men nu ved du, hvor hurtigt det gik at vænne sig til Magic Loop :-)

  SvarSlet
 9. Hej Lene - jeg er tæt på at give dig ret. Det har altså betydet noget, at jeg er begyndt på Magic Loop. Og så er de jo nemme at have med sig, når man er på tur.

  SvarSlet