02 juli 2007

Clue 1

er færdigt. Jeg strikkede det færdigt lørdag aften, mens jeg sad på terrassen og nød den sidste sol. Jeg har allerede set masser af fine færdigstrikkede Clue 1, men jeg gætter på, at stolaen skal vende sådan her:Der ER perler på, men de er ikke nemme at se. Det må vel blive et eller andet med, at der skal sol eller andet lys til for, at de kan ses.

Da jeg allerede var færdig lørdag aften, overvejede jeg, om jeg skulle strikke et mere samtidig. Jeg har en fin blå alpakka, der kunne bruges, men jeg kan huske, at sidste år blev de efterfølgende clues noget større, så jeg droppede det igen.

8 kommentarer:

 1. Det ser smukt ud :o)
  Jeg er næsten færdig med clue 1.... en weekend-tur til Fanø med ikke-strikkende veninder og alt for meget hvidvin har bremset mig lidt ;o)
  /Tris

  SvarSlet
 2. Tak - desværre ses perlerne næsten ikke.

  Uha ja, sådan en weekend bliver der nok ikke meget strik ;-) Til gengæld bliver der så meget andet ;-)

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 3. Tak for svar på gruppesiden. Nu gik det op for mig at det ikke var et sjal, men det er første gang jeg strikker sådan noget.. Vi må vente at se hvad det bliver til..

  SvarSlet
 4. Rigtig flot, Mette!

  SvarSlet
 5. Hej Jette

  Ja, jeg må indrømme, at jeg heller ikke er helt sikker, men jeg går ud fra, at det er et rektangel, vi strikker. Det har det i hvert fald været de andre gange :-)

  SvarSlet
 6. Hej Karen!

  Tak for det :-)

  SvarSlet
 7. Smukt ser det ud.. jeg er sikker på det nok skal blive alletiders sjal:-))

  SvarSlet
 8. Tak Tina. Jeg er spændt på at se fortsættelsen i morgen ;-)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet