18 september 2008

Kamera

Efter lokken, trusler og til sidst bestikkelse lykkedes det mig at låne ældstebarnets GAMLE kamera. Det er faktisk også ham, der er ansvarlig for indkøb af et nyt kamera, men hurtig har han da vist kun været en eneste gang i sit liv - nemlig da han blev født knap 3 uger for tidligt! Nu mangler jeg så bare et godt lyst sted at tage billeder. Ville det være for meget at forlange af KH, at vi sælger huset og bygger et 8-kantet med lysindfald hele vejen rundt og fra taget også????

Serafia er næsten færdig. Jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg denne gang ville strikke lige efter opskriften, men efter at have tænkt lidt over det har jeg alligevel besluttet mig for, at min nakke gerne vil være dækket af uld på en kold dag. Af en eller anden grund kan jeg ikke få mønsteret til at passe helt denne gang, men..... færdig(strikket) bliver den i aften.

Ellers strikkes der (bl.a.) Mystery Stole IIII og her skal der altså perler på. Seriøst mange perler! Sådan ca. 1000 stk. Perlerne sættes på med en hæklenål så tynd, at jeg - selv med briller på - ikke kan se spidsen, men er nødt til forsigtigt at føle mig frem. Og forsigtigt skal det foregå, for hæklenålen er sylespids. Nå, men efter de første 300 perler er teknikken ved at være på plads og clue 2 er færdigstrikket første gang.


Og så lige et forsøg på et nærbillede af den ene side:

6 kommentarer:

 1. Whau, hvor ser det flot ud ....

  SvarSlet
 2. Hej Marianne

  Tak :-) Stoort arbejde, men ganske sjovt.

  SvarSlet
 3. Kors..et arbejde du er igang med. du skulle have haft sådan en nål, som jeg fik af Laila. Næste gang jeg synes det er træls at hive perler på garn til mine håndledsvarmere, vil jeg tænke på dit sjal..

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe

  Teknikken er ved at være på plads, så det går noget hurtigere nu, men jeg må indrømme, at jeg er glad for, at denne uges clue er uden perler :-)

  SvarSlet
 5. Ti hi. Jeg kan heller ikke se spidsen af hæklenålen ... jeg lader bare somom :o) .. det virker så ikke altid og så må der føles efter!

  SvarSlet
 6. Jeg er så bange for at tabe perler, så jeg har bemærket, at jeg helt automatisk nu lige lade tommelfingeren glide BLIDT hen over spidsen på hæklenålen :-)

  SvarSlet