28 december 2008

Glædelig "Bagjul"

skal der lyde herfra.

December er den måned på året, hvor vi er aller mest arbejdsramte her i huset. Det er mest min KH, det går ud over med en 7 dages arbejdsuge siden sidst i november, men når det regner på præsten, drypper det jo på degnen ;-)

Julen blev så desto mere fredfyldt i dejligt selskab - selvom de to ældste børn jo altså befandt sig ude i Europa. Ældste kom heldigvis hjem på juleferie d. 26., så lidt jul får han da med.

Julegavestrik måtte droppes. Der blev ikke strikket videre meget i december. Til gengæld blev jeg simpelthen nødt til at investere i denne:

Billede lånt fra Gårdbutikken Katrinelund

Fin, fin service derfra.

Super Karla er desværre trævlet op. Min far stod for den side af sagen. Jeg vil meget gerne have en Super Karla poncho, men vidste nok godt aller inderst inde, at jeg ikke kunne forlige mig i farvefordelingen. Den var sjov at strikke, så jeg fortsatte frejdigt uden at kigge alt for meget på farven, indtil jeg kun manglede 2. forstykke, så indså jeg det!!! Garnet er allerede vasket og klar til noget andet. Super Karla? Det bliver måske en ensfarvet udgave en dag.

Både min søster og jeg har fødselsdag i januar og det kan være lidt svært at komme op med ønsker så hurtigt efter jul. Heldigvis er min søster også strikker og hun faldt over dette sjal:

Billede lånt fra Strik.dk

Det er ikke fordi, at jeg mangler sjaler, men jeg har gevaldigt stor lyst til at strikke et kæmpesjal på tykke pinde - lige til at putte sig i, så dette var lige i øjet. Garnet er bestilt til os begge, så nu venter vi bare.

Og så vil jeg da være lidt på forkant med nytåret og ønske alle ET RIGTIGT GODT NYTÅR!

9 kommentarer:

 1. Tak i lige måde, Mette og sikke dejlig din vest er blevet. Jeg har købt bogen vendestrik, men har ikke rigtigt fattet meningen..har så heller ikke rigtigt prøvet...endnu. Kom godt ind i det nye år, og tak for i sommer.

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe. Vesten er ikke færdig endnu - billedet er tyvstjålet fra hjemmesiden ;-) Men den er godt på vej og vendestrik er rigtigt sjovt, når man bare har lyst til at strikke derudaf i ret.

  Jeg har fundet flere perler, så når der falder ro over det hele her, vil jeg igang med nogle pulsvarmere.

  Tak i lige måde for i sommer - det gør vi om næste gang, I er i Danmark og du har tid ;-)

  Godt Nytår

  SvarSlet
 3. Og Et rigtigt godt og lykkebringende nytår til dig og dine :-)

  SvarSlet
 4. Øv, Mette..jeg troede lige at det var din færdige vest, men jeg glæder mig til at se din udgave. Jo tak, jeg vil utroligt gerne se dig/jer igen. Kom godt ind i det nye år

  SvarSlet
 5. Marianne - i lige måde. Alle unger er af huse i aften, så....

  Dorthe - jeg siger også lidt øv, for jeg har SÅ svært ved at holde interessen fanget ved én ting i øjeblikket. Er helt parat til at starte nye ting op hver dag ;-)

  SvarSlet
 6. Glæd dig til sjalet - jeg har mærket på det i Butik Strik og det er SÅ lækkert og blødt !

  Kh Dorte

  SvarSlet
 7. Hej Dorte - garnet er kommet og det er såååå blødt, men farven blev jeg skuffet over. Nå pyt, jeg strikker alligevel ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg faldt også for den multi stribet vest... jeg er cirka halvvejs og syntes den bliver god..glæder mig til at se din.
  Og ja.. det var god og hurtig betjening...

  Sjalet er bare så flot..

  SvarSlet
 9. Hej Mette - jeg bliver så glad af farverne i vesten og så er den hyggelig at strikke. Jeg holder øje med din ;-)

  SvarSlet