15 juli 2009

Det er alt for lang tid siden

at jeg sidst har skrevet her. Sommeren må have indvirket på skrivelysten eller rettere lysten til at tage fotos. Der bliver stadig strikket rigtigt meget.

Jeg har beundret Dorthes sjaler – især dette, synes jeg er helt vildt flot. Jeg har hver gang, jeg har set sjalet, hørt en lille klokke bimle langt inde i min hukommelse, men åbenbart valgt at overhøre den.

I søndags ankom min søster til 3 dages hygge (og vi hyggede!) i sommerhuset. Heldigvis er hun lidt kuldskær og første aften, hev hun dette frem og draperede det om sine skuldre:

C5clwiXtvC Jamen for hunde da – jeg har selv givet hende det! Nu går jagten så ind på opskriften. Normalt bliver mine opskrifter scannede og gemt på computeren, men åbenbart ikke denne gang, så der må kigges i mapper i stedet. Jeg har jo faktisk selv noget grønt moskusuld liggende! Lige en detalje:

C7OuKwtoLc Samtidig måtte jeg så også love min søster, at jeg får taget billeder, så lige om lidt – eller snart – eller!

4 kommentarer:

 1. "gggggg, det er ikke til at huske alt ;)
  Det er flot.

  Mønstret er også kommet i hus her efter at have set Dortes.

  Yt.

  SvarSlet
 2. Hej Yt!

  Nix - det går jævnt ned ad bakke med at huske ;-) Jeg regner nu nok med at finde den opskrift, når jeg lige får tænkt mig om!!!

  SvarSlet
 3. Mette G, jeg har en "fri" opskrift, den er på vej. Min købte opskrift er tudefuld af fejl. :o(

  SvarSlet
 4. Hej Bettina

  Æv for den - er din opskrift fuld af fejl? Det er da ikke for smart!

  SvarSlet