11 februar 2010

For nem

er lige, hvad jeg er. Sanne/Rasmilla reklamerede lige på Webstrik med, at hun nu har sjalsgarn og jeg faldt da i med et plask:

IMG_0257Men når man pludseligt for en overvældende trang til at strikke tørklæde/sjal, så kan man jo ikke vente på, at der når garn frem, vel?

Altså kom jeg lige til at gå i gang med et fint lille tørklæde:

IMG_0258 Hvis man har rigtigt gode øjne, vil man kunne se, at der er perler på! Tørklædet er Sivia Hardings Heart to Heart Beaded Scarf.

Og så kan jeg forøvrigt ikke være bekendt at skrive, at man skal vente på garnet fra Rasmilla/Sanne. Der er meget, meget hurtig levering.

4 kommentarer:

 1. Uha, da da - nu bliver jeg jo lige mindet om min dårlige samvittighed - mit perlesjal, der har ligget i en krog i et stykke tid nu ;-)

  Dit tørklæde ser fantastisk spændende ud - det er godt at ha´ noget på lager, tænk, hvis du ikke havde haft noget at gå i gang med ;-)

  Håber, du bliver glad for dit "sjalsgarn" :-)

  SvarSlet
 2. Hej Lene - nemlig. Det er SÅ vigtigt at have et godt lager :-) Jeg prøver hele tiden at overbevise familien om det, men ....

  Sjalsgarnet virker lækkert, så det bliver nusset lidt, mens jeg strikker det andet ;-)

  SvarSlet
 3. åååh nej, se nu hvad der skete: Jeg kom sørme til at følge dit link og kom også til at bestille både garn, opskrift og en opskrift mere på en cardigan..

  SvarSlet
 4. Jamen Dorthe - hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der er nem at lokke ;-)

  SvarSlet