20 juli 2010

Prinsessen er her stadig

Jeg kigger i garnskabet. Hiver garn ud, starter op på et eller andet og efter et par dage tænker jeg: “Du’r ikke” og trævler op. Tilbage til skabet og så starter det forfra.

Det eneste strikkemæssige, der er sket siden sidste indlæg, er, at min far har trævlet ballonkjolen op – og det er vel egentligt et lille tilbageskridt, ikke?

Jeg er ved at være så panisk, at jeg overvejer at starte på et par strømper og det er altså virkelig et bevis på, at jeg er i alvorlig strikkekrise!

4 kommentarer:

 1. Måske skulle du simpelthen holde strikkesommerferie ligesom fra alt andet arbejde. Det var jo også en mulighed, så man kan komme tilbage med fornyet kraft og inspiration

  SvarSlet
 2. Hej Karin - bestemt en mulighed og jeg sidder heller ikke så meget i strikkestolen om sommeren, men jeg bliver alligevel rastløs, når jeg ikke har garn og pinde mellem hænderne hver dag. Kender du det?

  SvarSlet
 3. Uuuh, jeg har det på fuldstændig samme måde lige for øjeblikket og jeg har endda strikkekits fra geilsk Vestpå og Spidskompetence og for at det ikke skal være løgn: Ponchoen fra Færøerne. Jeg startede på den halsedisse/tørklæde, der fulgte med pyramide-opskriften men efter pind 3 kunne jeg ikke finde ud af det og gav op. Overvejede et par strømper, men...altså... Måske skulle jeg hækle mig en grydelap fnis

  SvarSlet
 4. Ha, ha Dorthe - jeg har faktisk også overvejet at hækle grydelapper. Der har været flere opskrifter fremme de sidste dage :-)

  SvarSlet