18 januar 2011

Nå, men

jeg må da hellere se, om jeg kan få pustet lidt liv i bloggen igen.

Hverdagene er begyndt at ligne sig selv, så nu skulle der gerne blive lidt overskud igen.

Vi starter i det små. Jeg har strikket to par pulsvarmere efter en gratis opskrift, der fulgte med et Hanne Falkenberg kit. Det, der lige fangede mig, var, at selvom der er strikket “tommeltot” på, skal man ikke sidde og fifle med få masker på mange pinde. Pulsvarmerne er strikket sidelæns, så “tommeltotten” er lavet med forkortede rækker. Smart!

IMG_0575

Dette par er ikke strikket helt efter opskriften. Det “originale” par er forsvundet i øjeblikket. Kan simpelthen ikke finde dem. De ser ikke videre kønne ud, som de ligger der, men de er altså pænere i virkelighed. OG så er de varme og det var sådan set også planen med dem.

7 kommentarer:

 1. Det var skisme da smart med den tommeltot - jeg sidder troligt med rundpinde og strikker magic-loop - men det er altså ikke noget ønskejob med så få masker ;-)

  De ser lækre ud :-)

  SvarSlet
 2. Hej Lene - nej nemlig. Derfor har jeg også kun strikket et eneste par handsker i mit liv. Det er rigtigt smart på denne måde. OG så starter jeg med midlertidig opslagning (hedder det mon det på dansk?) og slutter med at strikke sammen - dvs. ingen sammensyning. Kun 2 ender af hæfte ;-)

  SvarSlet
 3. Det er godt nok smart! jeg har aldrig villet kaste mig ud i vante-projekter - simpelthen fordi det med at strikke på strømpepinde bare ikke er mig, men på denne måde slipper man for det pjat.
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Hej Karen - ups, jeg kom vist til at svare dig pr. mail. Nyt mailprogram her. Totalt uoverskueligt!

  Hej Camilla - tak og velkommen til :-)

  SvarSlet
 5. Dejlig farve. OG velkommen tilbage:)

  SvarSlet