21 juni 2012

For nogle år siden

havde min søster og jeg en tradition med hver sommer at deltage i Mystery KALs. Det gled lidt ud, men i år er vi klar igen. Nu er vi så tilmeldt Stephen Wests KAL.

Lige nu er valget faldet på disse to farver, men jeg er ikke sikker og der er jo lang tid til den 13. juli, så det kan nå at blive lavet om et par gange (eller mere).

IMG_0121

Runa er taget i brug, men halsudskæringen bliver alt for vid – den er jeg simpelthen ikke bredskuldret nok til! Det ender nok i noget med en saks, opklipning af halskanten, opsamling af mange masker, lidt strategisk placerede indtagninger og en mindre strikkepind. Så skulle den hals gerne være reddet, for bortset fra den er Runa et stort hit.

15 kommentarer:

 1. Det ser godt nok smukt ud, hvad slags garn er det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tineke. Det er uld/silke fra Garnudsalg.dk. Må nok indrømme, at jeg er blevet noget af en fan af det garn. Håber, at Kenneth får det hjem i flere farver :-)

   Slet
 2. Tak for svar, Mette, det ser superlækker ud på dit billede, jeg skal vist liiige ind og se :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pas på med det ;-) Farligt sted!

   Slet
 3. Jeg har virkelig et problem med at vælge farver.... Selvfølgelig ved jeg nogle gange med det samme hvilken farve en bestemt model skal have, men ofte tænker jeg: åh, den vil være skøn i den farve...eller den...eller den....eller....

  Nogle gange må man bare strikke to udgaver af samme model for at få den i både den ene og den anden fede farvekombination :-) Når der er tale om sjaler, er det jo oftest en overkommelig opgave at strikke to styks. God fornøjelse med at vælge farver; dine blå her er meget lækre sammen, så det er da ikke et dårligt valg at lægge ud med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea - kender godt det med farverne. Der er så dejligt mange valgmuligheder i garn :-) Og ja, sommetider må der bare mere end én af samme model til!

   Slet
 4. Det er flotte farver, du har valgt til mysteriet, som jeg også glæder mig meget til at komme i gang med.
  Jeg håber det lykkes dig at få Runas hals til at makke ret - jeg synes iøvrigt det er rigtigt, at den er rigelig vid - for det er en model, der er meget skøn at bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten. Jeg er også meget spændt på mysteriet. Indtil nu har vi kun strikket Lace, men West laver nogle fantastisk flotte sjaler, så...
   Skal lige være færdig med Solar Plexus, så retter jeg Runa til. Tror også, at den bliver en anelse længere, hvis der er mere garn!

   Slet
 5. Skønne farver du har valgt til sjalet. ja, det kunne være dejligt at have nogle flere farver at vælge imellem og det er også svært at se farverne på en pc, derfor kunne det være dejligt at have nogle farveprøver. Prøv lige at se denne hjemmeside http://kirstenmogensen.dk/forside.aspx Der har jeg købt garn flere gange og har købt et farvekort hvilket jeg synes er en prima idé og der er rigtig mange farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise - uha da for en side, du fik mig ind på der. Den skal nærstuderes i fred og ro. Kan da blive et farligt bekendtskab ;-)
   Nu kan jeg jo heldigvis nemt køre omkring Garnudsalg og jeg fik da også lige ændret en af farverne, som slet ikke var, som jeg troede!

   Slet
 6. Lækkert garn, det ser ud til at være en meget fin kvalitet.
  Kan du ikke hækle en kant på Runa, måske et par rækker i fastmasker, hvor du tager lidt ind, så er du fri for at klippe i den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - har også tænkt på en hæklet kant, men jeg tror, at det ender i en opklipning ;-) Har nu før reddet en halsudskæring med hækling, så....

   Slet
 7. Skønne farver du har valgt til SW sjalet.
  Bølgen blå kan jeg se. Det er en himmelsk smuk farve. Jeg er ved at strikke puder i garnet og bruger bla. den.
  Jeg er også vild med den kvalitet og da jeg ikke bare lige kan smutte forbi den skønne butik, har jeg simpelthen købt 100 gram af hver af farverne , så har jeg mit eget farvekort. Også en glimrende undskyldning for at få lidt mere garn. Hvis altså man har behov for det.

  SvarSlet
 8. Jeg er noget vild med det garn og har jo (u)heldigvis mulighed for selv at tage ud og se garnet. Meget farligt sted! Og så har man jo altid behov for mere garn ;-)

  SvarSlet
 9. Skønne farver! Det bliver helt sikkert et smukt sjal!

  SvarSlet