26 juli 2012

Selvom der STOD

i Clue 2, at det var en god ide at hæfte ender undervejs, så glemte jeg lystigt, at jeg jo ikke er den hurtigste knallert på molen, når det kommer til montering af strik og tænkte, at det ordner jeg da bare bagefter. Så:

IMG_0055.JPG (2)

Lidt svært at se, men der er MANGE ender. Inden jeg kom alt for langt, så jeg dog lyset og gik i gang med at strikkehæfte enderne undervejs, så efter de ender er klippet fra, ser det overkommeligt ud:

IMG_0056.JPG (2)

Og så må vi da vist have indført lidt flere strikkeaftener for Hold Da Helt Op, hvor kan vi sørge for godt vejr, når pindene skal luftes på terrassen!

10 kommentarer:

 1. Jeg er MEGET spændt på at se hvordan det færdige sjal ser ud! God ide at strikkehæfte enderne så du ikke sidder med det arbejde bagefter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea - jeg er godt nok også voldsomt spændt på at se, hvad det ender i! Godt, at det er fredag i morgen :-)

   Slet
 2. Det er en god ide at hæfte enderne undervejs, det kan virke helt uoverkommeligt at vente til sidst. Glæder mig til at se det færdige projekt, det ser lovende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - meget god ide at huske hæfte undervejs. Jeg er glad for, at jeg gik i gang med at strikkehæfte! Jeg er også gevaldigt spændt på at se næste Clue i morgen.

   Slet
 3. Strikkehæftning er bare så godt - super at du så lyset i god tid :-)

  SvarSlet
 4. Strikkehæftning er noget der duer...
  Jeg gør det altid... Pudse glorie... Mest fordi jeg synes nålehæftning er møgkedelig...
  7 timer endnu, så er clue 3 i hus...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - det er da også langt det nemmeste at strikkehæfte. Og jeg er helt enig. Nålehæftning er noget af det kedeligste! Her står den nærmest på nedtælling til næste Clue. Jeg er noget så spændt på at se fortsættelsen!

   Slet
 5. Ja det er med at være på forkant med hæftningerne ;o)
  herligt med disse sommeraftener med strik på terrassen.
  fortsat god strikkelyst.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - ja, de der hæftninger kan i hvert fald hurtigt tage modet fra mig ;-) Meget gerne en chance for mere terrassestrik!

   Slet